Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 yılı lastik dünyasının yeni kralı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2011 yılı lastik dünyasının yeni kralı

17 jant aracım ıcın onerecegınız farklı bır boyut varmı suankı boyutlar 225 55 17 mıchellın ıcın
    bulundugum mevkı ıtıbarı ıle yollarımız bıraz bozuk ve mıcırlı koy yolu kullanıyorum cogunlukla mıchellın yumusaklıgı nedenıyle sanıyorum erken asınma olustu 45 bınde arac mınımum 60 bın olması lazım degılmıydı
    nokıan marka bu modelı kullanan bılen arkadas varmı lastık konusunda yanlıs yapmak ıstemıyrum
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
      17 jant aracım ıcın onerecegınız farklı bır boyut varmı suankı boyutlar 225 55 17 mıchellın ıcın
      bulundugum mevkı ıtıbarı ıle yollarımız bıraz bozuk ve mıcırlı koy yolu kullanıyorum cogunlukla mıchellın yumusaklıgı nedenıyle sanıyorum erken asınma olustu 45 bınde arac mınımum 60 bın olması lazım degılmıydı
      nokıan marka bu modelı kullanan bılen arkadas varmı lastık konusunda yanlıs yapmak ıstemıyrum

Önceki aracımda brigestone vardı ,çok ses yapıyordu. Uzun araştırmalarım sonucunda nokıan lastik almaya karar verdim . Yol sesinde belirgin bir azalma oldu. Testlerde nokıan yol sesini en az veren lastik seçilmişti. Suda performansı çok iyiydi. Zamanı geldiğinde nokıan alacağım. İyi lastiktir güvenebilirsiniz.
      OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

Çelikler05, yol bozuk ise sert lastik olan brigestone tercih edin.
        OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

evet yollar baya bır bozuk ve ısımız geregı cakıl mıcır doselı yolları kullanıyoruz bazen

Yorum

acaba dıyorum bunları alsam jantlarıda kıslık lastık alsam mantıklımı

Yorum

Benim lastiklerim de good year asimetric geldi.ama 15.000 olmadan sağ ön neredeyse bitti.bide üstüne büyük sayılabilecek bir çukura düştüm.sol ön ve sol arka sizlere ömür ikişer tane balon yaptı her biri.ben de 4 tane DUNLOP aldım piyasadaki tüm lastiklere göre hem daha yakışıklı hem de dunlop lastiğin mucidi.daha önce de mercedes ve bmw de kullanmıştım.dört dörtlük diyebilirim.bilginize..

Yorum

http://www.lastikcim.com.tr/Goodyear...W,PR-1582.html bu nasıl

Yorum

Bu lastik 4x4 Lastiği. Bizim araçlara gitmez.
                  Jeep al hemen kullan.
                  2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Merhaba.
                    İnsignia öncesi aracımda ( Nissan Primera) yaklaşık 2yıl Nokian kullandım. Nokian bayisi çok samimi olduğum bir hastamdı. 6 ay memnuniyet garantisi veriyordu. 6 ay sonra menun kalmazsan değiştireyim dedi. Ben hem kışlık hemde yazlık lastik aldım 8 tane. Michelinle neredeyse aynı fiyattı. Dünyanın en sessiz lastiği demişti. Hakikaten lastik yüzeyinde sesi emmesi için küçük ses odacıkları mevcut. Benim kullandığım en sessiz lastik diyebilirim. Lastiğin sınırlarını zorlasanız da kolay kolay sıkıntı çıkmıyor, özellikle yağmur performansını çok beğenmiştim ancak 1. yılın sonunda lastik kenarlarından çatlama yapmaya başladı. o şekilde 1 yıl daha bindim (toplamda 30.000 km kadar yaptım) ama özellikle bozuk yoldan sonra lastikten üçük parçalar kopuyordu. Ben de arabayı sattım Yalnız bişey söyliyeyim kışlık nokian lastiklerinden acayip memnundum. O dönemde hem performans hemde kışlık lastik olan tek markaydı. Şimdi nasıl bilmiyorum tabi. Afyondayken hastanenin önünde büyük bir boş alan mevcuttu. Her kar yağışında orada arkadaşlarla deneme yapardık. KEsinlikle Nokian, Michelin kullanan arkadaşlardan daha iyi performans sergiliyordu. Köroğlu belini bilirsiniz orada yanımda giden zincirli araçlar kayarken ben tıkır tıkır çıktığımı bilirim.
                    Dediğim gibi 3 yıllık kullanım sonuda edindiğim izlenimler bunlar.
                    Saygılar...
                    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                      Merhaba.
                      İnsignia öncesi aracımda ( Nissan Primera) yaklaşık 2yıl Nokian kullandım. Nokian bayisi çok samimi olduğum bir hastamdı. 6 ay memnuniyet garantisi veriyordu. 6 ay sonra menun kalmazsan değiştireyim dedi. Ben hem kışlık hemde yazlık lastik aldım 8 tane. Michelinle neredeyse aynı fiyattı. Dünyanın en sessiz lastiği demişti. Hakikaten lastik yüzeyinde sesi emmesi için küçük ses odacıkları mevcut. Benim kullandığım en sessiz lastik diyebilirim. Lastiğin sınırlarını zorlasanız da kolay kolay sıkıntı çıkmıyor, özellikle yağmur performansını çok beğenmiştim ancak 1. yılın sonunda lastik kenarlarından çatlama yapmaya başladı. o şekilde 1 yıl daha bindim (toplamda 30.000 km kadar yaptım) ama özellikle bozuk yoldan sonra lastikten üçük parçalar kopuyordu. Ben de arabayı sattım Yalnız bişey söyliyeyim kışlık nokian lastiklerinden acayip memnundum. O dönemde hem performans hemde kışlık lastik olan tek markaydı. Şimdi nasıl bilmiyorum tabi. Afyondayken hastanenin önünde büyük bir boş alan mevcuttu. Her kar yağışında orada arkadaşlarla deneme yapardık. KEsinlikle Nokian, Michelin kullanan arkadaşlardan daha iyi performans sergiliyordu. Köroğlu belini bilirsiniz orada yanımda giden zincirli araçlar kayarken ben tıkır tıkır çıktığımı bilirim.
                      Dediğim gibi 3 yıllık kullanım sonuda edindiğim izlenimler bunlar.
                      Saygılar...
                      Nokian kışın 1 numara. Ancak mevsimlik lastik olarak değil.
                      DH forumunda Nokian bayisi var çok yardımcı oluyor.
                      2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Arkadaslar malum aracım 45000 km oldu ve lastik degisimi geldi. Yunanistanda lassa bayiisi var ve bana Lassa İmpetus Sport 245/45R18 100W XL Ultra Yüksek Performans lastigi icin 550 euro fıyat verdi. Aynı ayardaki michelin ise 1000 euro. Malum burdan donunce doguda gorev yapacam ve bazı arkadaslarım mıchelin lastıklerının doguda dayanıklı olmadıgını bunun yerıne bahsetmıs oldugum lassayı takmamı onerdıler. sızın bu konudaki goruslerınız nedır veya bu bahsettıgım lastıgı kullanan oldumu.

Yorum

Dogu ama, dagda bayirda kullanmayacagim diyorsaniz, Michelin.
                          Bizim buralarda da yollar berbat. 3 takim eskittim her takim ile 70.000 km gordum .Su ana kadar Michelin bende hic sorun cikarmadi. Babam dag tepe demez, arabasina acimaz. Gayet memnun.

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

arabası olanlar dusunsun haha

Yorum

Lastikleri 4X4 yemeye başlayınca görürüm seni...

arabası olanlar dusunsun haha
                              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Alacagım lastigin yanaklarının saglam olması benim icin cok önemli. smetri hastalıgımın sonucu olarak kaldırımlarla son derece samimiyet icindeyim. potenza bu konuda cok iyiydi. michelin lastiklerin yanakları icin gevsek deniyor. bu gercek mı yoksa sadece sehir efsanesı mı...

Yorum

İşleniyor...
                                X