boyutlar degısık sıkıntı olmuyor degılmı 100 km ıle gıderken aslında 96 hızımızın olması radar rıskınıde azaltır
Senin lastik ebatları ne? 17 inch için daha değişik ebatlar var.
Ama 18 inch için sadece 245/40 r18 var.
Orjinal olarak mı 225 55 17? Eğer öyle ise bu ebatta lastik bu lastik serisinde yok.
Bu durumda 225 45 17 kullanırsan 100 km/h okurken gerçekte, 93.4 km/h yaparsın.
En uygunu senin için 235 45 17 bu durumda 94.7 km/h oluyor. Sapma %5.3
Primacy ler iyi lastikler. Yıllardır yollarda. Özellikle konfor ön planda oluyor.
Ama bence, hem konfor hemde performans için daha yeni nesil lastiklere bakmak lazım.
Primacy ler iyi lastikler. Yıllardır yollarda. Özellikle konfor ön planda oluyor.
Ama bence, hem konfor hemde performans için daha yeni nesil lastiklere bakmak lazım.
yılda 45000 km yapıyorum genelde uzun yol tavsiyen hangi lastiktir
Nedense goodyeardan sogudum ben . Çok sert lastık ve cok ses yapmıstı astramın fabrıkada gelen orjınal lastıgıydı.
Ömür,
Kötü deneyimler bazen lastikler konusunda önyargı oluşturuyor. Ama firmalar gün geçtikçe daha iyisini üretiyorlar.
Bence testlerden alınan sonuçlar, kullanıcıların görüşleri iyi refrans oluşturuyor.
Benim lastikten beklediğim önce sesiz olacak sonra ne yaptıgını anlayacak abi. varmı boyle lastık. Goodyearda masallah bızım susp sert olunca en ufak cakılı hıssedıyordum contınentale gectım bıraz rahatlamıstım.
Lassa'yı nasıl bilirsiniz? bizim yazlıklar Lassa aracın üzerinde geldi
kışın çok rahattık, geçenlerde babam yazlıkları taktırmış, 1-2 gün sonrada Ankara'ya gittik işte, ben hayatımda böyle yol sesi görmedim. 90-100'ü geçince arkadan anormal sesler geliyor, motor bagajda olsa o kadar ses yapmazdı.
daha önce Lassa takılıyken şehirdışına çıkmadığımız için ses varmıydı yokmuydu farkında değilim. bu yüzden lastikten mi kaynaklanıyor yoksa sorun mu var bilmiyorum. lassa gerçekten ses yapan lastik mi?
yılda 45000 km yapıyorum genelde uzun yol tavsiyen hangi lastiktir
Continental Conti Sport Contact 5
Michelin Pilot Sport 3
Bridgestone S001
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2
arkadaşlar son yapılan testler daha önce hiç sevmesemde pirelli p -7 leri üstün gösteriyor.Ancak bu zaman kadar yapılan nerde ise bütün testleri takip eetim.Herbirinde biri birnci çıktı good year ,bridgestone,hankhook ama değişmeyen tek şey continental lastiklerinin ilk 3 de her zman var olduğu .bu nedenle sürekli bütün araçlaraımda yaz lastiği hep continental kullanıyorum ve çok memnunum.continental sport contactdan hiç şaşmam.yol tutuş,dayanılılık ,frenleme ıslak kuru süper lastikler.o yüzden buna diikat edin diyorum.yanlız 18 inç lastiğe yani 245 45 28 e 530 lira verdim.saygılar sevgiler
para onemlı degıl bence lastık alırken cunku aracla yere temes eden tek ve onemlı sey onlar on takım ve lastıklere onem vermısımdır hep
benım ıcın on plana cıkan ozellıkler yol tutusu,yagıslı havalarda kı performansı,fren mesafesi onemlı lastıgın desenıde ıyı olmalı sonucda dsınıfı arac herseyı ıle guzel olmalı lastık ebatlarında ufak degısıklıler yapılabılıyormusuz bunun bıze avanajı ne olur
Yaşım 26 çok fazla araç değiştirdim her aldığım aracın üzerinde farklı farklı lastikler vardı...hepside michelen ile bitti yani kısa ve net söyleyebilirim miclenin kalitesini birde continantalde yaşadım gerisi boş iyi lastik vardır ama hem sessizlik bakımından hem performanslı hem rutin sürüşte yol tutuşunda çabuk kavramada michelen in üzerine tanımam çoğu modeli çoğu lastik firmalarının fiyatlarıyla birbirine çok yakın michelen alın kafanız rahat olsun garantiside benim...
Yorum