Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 yılı lastik dünyasının yeni kralı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2011 yılı lastik dünyasının yeni kralı

Kaldırımlarla fazlasıyla haşır neşir olan benim gibi birisi için. Şehir efsanesi diyecem, bir gün bir arkadaşın başına gelecek.

Ben topu taca atayım.

C: Şans işi

Orjinal yazı sahibi: bumerang
    Alacagım lastigin yanaklarının saglam olması benim icin cok önemli. smetri hastalıgımın sonucu olarak kaldırımlarla son derece samimiyet icindeyim. potenza bu konuda cok iyiydi. michelin lastiklerin yanakları icin gevsek deniyor. bu gercek mı yoksa sadece sehir efsanesı mı...
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Alacagım lastigin yanaklarının saglam olması benim icin cok önemli. smetri hastalıgımın sonucu olarak kaldırımlarla son derece samimiyet icindeyim. potenza bu konuda cok iyiydi. michelin lastiklerin yanakları icin gevsek deniyor. bu gercek mı yoksa sadece sehir efsanesı mı...
      michelen özellik olarak yumuşak bi yapıya sahiptir bu özelliği lastiğin max. Seviyede yol tutuşu performans ve sessizlik konusunda önde olmasına neden oluyor, dez avantajı ise yumuşak olduğu için diğer lastikler misal 30 bin gidiyorsa michelin 25 bin gidiyor ama götürdükleri getirilerinin yanında pek önemli değil ama yanak konusuna gelince çok dayanıklı lastikler ben her şartta tavsiye ederim açıkcası

Yorum

[quote=mehmet ]
        Kaldırımlarla fazlasıyla haşır neşir olan benim gibi birisi için. Şehir efsanesi diyecem, bir gün bir arkadaşın başına gelecek.

Ben topu taca atayım.

C: Şans işi

Aslında dediginiz gibi lastik işi birazda şans işi. Forumda bilgilenen arkadaşların bu konuda hemfikir olduguna eminim. Ancak konu güvenlik ve konfor olunca cok secici olmak gerekiyor. aradaki fark 2 katı da olsa lassa degilde michelin diyoruz o zaman.

Yorum

Emre Bey Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Michelin üstün bir lastik ona sözüm yok ta hani arada 2 kat fark olunca ister istemez fayda maliyet analizi yapmak gerekiyor.

Yorum

Elinde 1 adet Continental Sport Contact 245/45/18 ölçülerinde temiz lastiği olan varmı haha

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Emre Bey Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Michelin üstün bir lastik ona sözüm yok ta hani arada 2 kat fark olunca ister istemez fayda maliyet analizi yapmak gerekiyor.
              çok doğru diyorsunuz işte piyasa şartları iyi lastiklerin fiyatını tavan yaptırıyor bu lastiklere talep az talep az oluncada adam iyi kar elde edeyim istiyor.
              Piyasada o kadar çok uyduruk lastik var ki ve bilinçsiz kullanıcılar hep bunları tercih ediyor halbu ki bu 4 lastiğin üzerinde can taşınıyor...

Yorum

Pirelli pzero rosso,yeni aldım.çokta memnunum,Eski lastikler aracın orjinal çıkışıdaki Goodyeaer Eagle f1 idi.31.000 km.de değişim gerekti.
                Takım fiyatına 2.060 tl ödedim (k.k 5 taksit)
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                  Pirelli pzero rosso,yeni aldım.çokta memnunum,Eski lastikler aracın orjinal çıkışıdaki Goodyeaer Eagle f1 idi.31.000 km.de değişim gerekti.
                  kimileri için " abi naptınnn o paraya tekerleği jantı bile üstünde araba alınır 4 kaucuğa o kadar para verilir mi yahu ?!? "

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                    Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                    kimileri için " abi naptınnn o paraya tekerleği jantı bile üstünde araba alınır 4 kaucuğa o kadar para verilir mi yahu ?!? "
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

hız göstergesinde lastikten kaynaklanan sapmalar olabilir demişsiniz, benim orjinal lastiklerde de 7 km/h kadar bir sapma var bu durumun nedeni ne olabilir sizce ?
                      1.6 Turbo 170 hp cosmo insignia

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxl3346
                        hız göstergesinde lastikten kaynaklanan sapmalar olabilir demişsiniz, benim orjinal lastiklerde de 7 km/h kadar bir sapma var bu durumun nedeni ne olabilir sizce ?

sapmayı neye göre değerlendirdiniz?

Yorum

Continental Sportcontact 3 - 100W

Spor lastik 320 km hıza kadar destekliyor. Emre abi ve Volkan abiye önerilir

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                            Continental Sportcontact 3 - 100W

Spor lastik 320 km hıza kadar destekliyor. Emre abi ve Volkan abiye önerilir
                            Onur kardeşim insigniayı satınca bi ferrari düşünüyorum belki ona takarım contiyi
                            michelin şuan ideal bana

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxl3346
                              Hız göstergesinde lastikten dolayı sapma olmaz yükzek hızlarda kadranlar sapma yapap ne kadar hıza çıktığınıza bağlı olarak...sapmaların lastikle bi alakası olmuyor...

Yorum

ayrıca fabrika tarafından ayarlanan hata oranı 100km'de 4-5 km'dir.
                                yanlış ölçüde lastik değişiminden sonra bu oran değişebilir
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X