Duyuru

Collapse
No announcement yet.

CRUISE CONTROL

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: CRUISE CONTROL

saçma denilen yer,cruıse a alınca dijital göstergenin gelmesi bekleniyor,ama menüde yakıtı göster dediyseniz gelmez,menüden dijital göstergeye ayarlayabilrsiniz, abartacak birşey yok saçma felan degil,çok fonksiyonlu araba daha ne olsun
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Arkadaşlar başka araçlarda Cruize Controlün (CC) kaç km sabitlendiğini görebiliyorsunuz bu da sizin hata yapma riskiniz azaltır örnek yüksek devirde iken CC kullanılmış ve 180 km gittiğiniz varsayın sürüş zamanı içinde bir saat sonra 2 vitesteyken tekrar CC yi devreye aldığınız Redline Düşersiniz bu tür olayların olmaması için göreselliğin artısı var diyeceksiniz sürücü onu bilir o da ayrı bir konu sonuçta bir çok araçta CC için km göstergesi var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Cruse control neyse hız limitleyici de olsa iyi olurdu . Yokuş aşağı cruse control ayarındaki hız artabiliyor. Eşimin kullandığı Peugeot 308 aracımızda bile var.

Yoksa Insignia araçlarımızda var da ben mi bilmiyorum?

Yorum

hız limitleyici değilde yokuş iniş desteği desek daha doğru olur.
          fransızlarda limitleyici var, ben bir faydasını görmedim. limit koyuyorsun gaza ne kadar basarsan bas araba hızlanmıyor. bu sistemin yokuş inişini de kapsıyacağını sanmıyorum çünkü frenleme yapmadan sadece gaza müdahale ediyor diye biliyorum.
          eğer Fransızlar hız limitleyici adı altında yokuş iniş desteğini entegre etmişlerse yine aykırılıklarını konuşturmuşlar. ufacık bi sevgim yok fransız otolarına

bu arada Insignia'ların cam yıkama fıskiyeleri yetkili serviste tanesi 4,5'dan toplam 9-10 liraya satılıyor (servisten servise değişiyor)
          aynı sistemi (yağmurlama şeklinde) Vectra B'ye uygulamak için kaput üstü fıskiye olanını aradım Peugeot-Citroen grubunda buldum, Insignia'nınkinden daha küçük ve basit 2 plastik parçayı adamlar 11-11 toplam 22 liraya sattılar....
          yinede aldım ama lafımı da soktum servise orası ayrı.
          InsigniaTEAM

Yorum

Yokuş aşağı çok artmaz hız ya araba fren de yapıyor çünkü.
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Fren de yapıyor ama yokuş biraz dikse ve de yolun üstünde MOBESE kamerası varsa 70 km/h sabit hızı angle geçmemek gerekiyor malum, yoksa 170 miydi ihihi. Ne kadar mesafeden yakaladığını da kestiremediğimden en çok o zamanlarda arıyorum. Gerçi güncelin bir alt kasası C200 Kompressor vardı bende bir ara. Onda da hız limitleyici vardı ama o da limitleyici aktifken bile az da olsa hızlanabiliyordu yokuş aşağı. Sanırım 308 üzerindeki de dediğiniz gibi. Yoksa yokuş iniş desteğinin olacağını sanmıyorum. Zira yokuş iniş desteği genelde 4x4 araçlarda kullanılıyor ve sanırım 1.viteste dik yokuş inerken devrin artmasını engelliyor. Ama daha yüksek vites ve devirlerde kullanılabiliyor mu bilmiyorum?

Yorum

hafta sonu sehir dısından donerken curuise la baya ugrastım. frene bas cruıse iptal sonra hızını kaca ayarlamısın belli degil tekrar resetle 80le giderken 150de kalmışsa curuisedaki son hızın ondeki adamın tepesine çık . sonucta cruise in kaça ayarlandığını gosteren gosterge olsaydı cok daha iyi olurdu.(diğer cruise lu araç surenlerde bana katılmıs sonucta reno wv peugeot vs..bunu boyle yapmış en azından hızımı kaça ayarlamıştım derdi yok)

Yorum

Vectra C'yi 3 yıl kullandık, o da kaça sabitlediğini göstermiyor ama hiçbir sorunda yaşamadık blink zaten frene basmadan önce kaça sabitlediği aklında kalıyor insanın
                  InsigniaTEAM

Yorum

şimdi mesela cruise açtın gösterge beyaz renk oldu sonra sabitlemek istediğin hıza geldiğinde 90 km diyelim direksiyondaki yuvarlağı aşagıya dogru çekiyorsun ,sonra frene yada debriyaja bastıgında ekrandaki cruise sembolu yeşilden beyaza döner eger yine 90 km cıkmak istiyorsan yuvarlagı yukarı ittiriyorsun yok değişik bi hıza sabitlemek istiyorsa gelmek istediğin hıza ulaşında yuvarlagı aşaya cekiyorsun başta biraz karışık gibi ama sonradan alışıyorsun
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                    X