Duyuru

Collapse
No announcement yet.

CRUISE CONTROL

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• CRUISE CONTROL

cruise controlu kaça ayarladıgınızı hıza ulasınca mı anlıyosunuz. hızı gosteren bişey yok mu.
    eger oyleyse cok saçma bisey degilse nasıl calısıyor...

Ynt: CRUISE CONTROL

Hızı direkt gösteren birşey yok hangi hızdaysanız o hıza sabitliyor ve 2 şer 2 şer artıyor
    Menü seçenklerinde digital göstergeye geçip deneye biliriniz

Evwt biraz saçma ama öyle

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

2004 yılından bu yana megan dahil cruise lu 4 araba surdum ama bu gercekten kotu oldu...

Yorum

Gayet basit ve kullanisli bence.uzun yolda yakit tasarrufu ve konfor acisindan cok iyi bi olay.gosterge falan aramadim.hizimi sabitlesin yeter..

Yorum

bundan önceki arabam olan passat ta önce hızını belirliyorsun sonra kolu kendine cektiğinde o belirlediğin hıza ulaşıyordu bence daha basıt bi sistemdi ama buna alısıyorsun zamanla
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Otomatik viteslerde sıfırdan istenilen sürate ulaşmak kolayda, manuel viteste ulaşmanız için vites değiştirmenizgerekecek ve buda cruse controlu pasif yapacaktır. Dolayısıyla istenilen sürate ulaşıp viteste optimum vitesteyken cruse aktif hale getirmek teknik olarak daha kullanışlı. Tabi bu söylediğim manuel vites için geçerli...
            2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri

Yorum

bizim araç çoğu zaman sabitlemiyor, neden oluyor anlamıyorum?(Yol müsait 30 km saatin üzerinde) Ayağımızı gazdan çekip öyle mi basıcaz tuşa basılıyken mi?
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

+1

Orjinal yazı sahibi: tunacullu
                Otomatik viteslerde sıfırdan istenilen sürate ulaşmak kolayda, manuel viteste ulaşmanız için vites değiştirmenizgerekecek ve buda cruse controlu pasif yapacaktır. Dolayısıyla istenilen sürate ulaşıp viteste optimum vitesteyken cruse aktif hale getirmek teknik olarak daha kullanışlı. Tabi bu söylediğim manuel vites için geçerli...
                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Mesela 5 vites 90 km hıza sabitlemek istiyorsanız,5. viteste 95 km hıza çıkın sonra gazı tamamen çekin ve sabitleyin..eğer tam 90 a denk getiremediyseniz digital göstergeye bakarak direksiyon üzerinden ayarlayabilirsiniz.

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
                  Gayet basit ve kullanisli bence.uzun yolda yakit tasarrufu ve konfor acisindan cok iyi bi olay.gosterge falan aramadim.hizimi sabitlesin yeter..
                  +1
                  2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

gaza basarkende sabitler onda bir sakınca yok
                    eğer sabitlemiyorsa saçmalık etmişler angry
                    InsigniaTEAM

Yorum

Gaza basarken sabitliyor onda sıkıntı yok ben hıza göre değil devire göre sabitliyorum genelde 6. vites 2000 devir gibi.Ama hız için dijital hızı açıp +- yapılabilir.
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Daha oncenkullandigim alfa ve ford modellerinde cruise control devre disina cikarma fonksiyonu yoktu
                        Ya iptal ediyordum ki sonra resume yapamiyordum
                        Ya da fren basmak zorunda kaliyordum
                        Bu dugme ile insigniayi bir kez daha sevdim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                          Gaza basarken sabitliyor onda sıkıntı yok ben hıza göre değil devire göre sabitliyorum genelde 6. vites 2000 devir gibi.Ama hız için dijital hızı açıp +- yapılabilir.
                          doğru oda önemli, devir saati aklıma gelmemişti. belkide motorun çekemeyeceğini düşünüp devredışı bırakıyordur kendiliğinden

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                          Daha oncenkullandigim alfa ve ford modellerinde cruise control devre disina cikarma fonksiyonu yoktu
                          Ya iptal ediyordum ki sonra resume yapamiyordum
                          Ya da fren basmak zorunda kaliyordum
                          Bu dugme ile insigniayi bir kez daha sevdim
                          o nasıl iş ya
                          InsigniaTEAM

Yorum

cruıse control da şaçma olan tarafı anlayamadım kusura bakmayın...istediğin hıza geliyosun sabitliyosun sonrada artır veya azalt bundan başka ne bekleniyo hız sabitlemede anlayamadım...

Yorum

bende şaçmalıgın nerde oldugunu anlayamadım araçla giderken 90 sabitle sollamalarda bas gaza 120 cık ayagını gazdan cekince 90km düşüyor yada direksiyondan cruzdan cıkar sen kullan yanlız tam olarak cıkarma cruza gecince aynı hıza geliyor bugüne kadar kullandıgım tüm araçlar böyleydi ve en kullanışlısıda bence bu insignialardaki olan diye düşünüyorum komple cıkmamasıda güzel bence
                              2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                              2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

İşleniyor...
                              X