Hızı direkt gösteren birşey yok hangi hızdaysanız o hıza sabitliyor ve 2 şer 2 şer artıyor
Menü seçenklerinde digital göstergeye geçip deneye biliriniz
Evwt biraz saçma ama öyle
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
bundan önceki arabam olan passat ta önce hızını belirliyorsun sonra kolu kendine cektiğinde o belirlediğin hıza ulaşıyordu bence daha basıt bi sistemdi ama buna alısıyorsun zamanla
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Otomatik viteslerde sıfırdan istenilen sürate ulaşmak kolayda, manuel viteste ulaşmanız için vites değiştirmenizgerekecek ve buda cruse controlu pasif yapacaktır. Dolayısıyla istenilen sürate ulaşıp viteste optimum vitesteyken cruse aktif hale getirmek teknik olarak daha kullanışlı. Tabi bu söylediğim manuel vites için geçerli...
2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri
bizim araç çoğu zaman sabitlemiyor, neden oluyor anlamıyorum?(Yol müsait 30 km saatin üzerinde) Ayağımızı gazdan çekip öyle mi basıcaz tuşa basılıyken mi?
Otomatik viteslerde sıfırdan istenilen sürate ulaşmak kolayda, manuel viteste ulaşmanız için vites değiştirmenizgerekecek ve buda cruse controlu pasif yapacaktır. Dolayısıyla istenilen sürate ulaşıp viteste optimum vitesteyken cruse aktif hale getirmek teknik olarak daha kullanışlı. Tabi bu söylediğim manuel vites için geçerli...
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Mesela 5 vites 90 km hıza sabitlemek istiyorsanız,5. viteste 95 km hıza çıkın sonra gazı tamamen çekin ve sabitleyin..eğer tam 90 a denk getiremediyseniz digital göstergeye bakarak direksiyon üzerinden ayarlayabilirsiniz.
Orjinal yazı sahibi: nuriozen
Gayet basit ve kullanisli bence.uzun yolda yakit tasarrufu ve konfor acisindan cok iyi bi olay.gosterge falan aramadim.hizimi sabitlesin yeter..
+1
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Gaza basarken sabitliyor onda sıkıntı yok ben hıza göre değil devire göre sabitliyorum genelde 6. vites 2000 devir gibi.Ama hız için dijital hızı açıp +- yapılabilir.
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
Daha oncenkullandigim alfa ve ford modellerinde cruise control devre disina cikarma fonksiyonu yoktu
Ya iptal ediyordum ki sonra resume yapamiyordum
Ya da fren basmak zorunda kaliyordum
Bu dugme ile insigniayi bir kez daha sevdim
Gaza basarken sabitliyor onda sıkıntı yok ben hıza göre değil devire göre sabitliyorum genelde 6. vites 2000 devir gibi.Ama hız için dijital hızı açıp +- yapılabilir.
doğru oda önemli, devir saati aklıma gelmemişti. belkide motorun çekemeyeceğini düşünüp devredışı bırakıyordur kendiliğinden
Orjinal yazı sahibi: Funkyair
Daha oncenkullandigim alfa ve ford modellerinde cruise control devre disina cikarma fonksiyonu yoktu
Ya iptal ediyordum ki sonra resume yapamiyordum
Ya da fren basmak zorunda kaliyordum
Bu dugme ile insigniayi bir kez daha sevdim
cruıse control da şaçma olan tarafı anlayamadım kusura bakmayın...istediğin hıza geliyosun sabitliyosun sonrada artır veya azalt bundan başka ne bekleniyo hız sabitlemede anlayamadım...
bende şaçmalıgın nerde oldugunu anlayamadım araçla giderken 90 sabitle sollamalarda bas gaza 120 cık ayagını gazdan cekince 90km düşüyor yada direksiyondan cruzdan cıkar sen kullan yanlız tam olarak cıkarma cruza gecince aynı hıza geliyor bugüne kadar kullandıgım tüm araçlar böyleydi ve en kullanışlısıda bence bu insignialardaki olan diye düşünüyorum komple cıkmamasıda güzel bence
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum