Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bazen aracım hızlanmıyor!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bazen aracım hızlanmıyor!

Arkadaşlar aracımla ilgili bir sorun yaşıyorum.
    Gaza bastığım zaman 1. viteste bazen aracım ani hızlanmıyor Turbo devreye girmiyor gibi.
    Bazense 2. viteste yükleniyorum gitmiyor sonra birden aşırı derece hızlanıyor. Gazın kesildiğini hissediyorum. Servise götürmem mi gerekir?
    Beyaz tutkudur.

Ynt: Bazen aracım hızlanmıyor!

Benim aracımdan misal vereyim chipsiz yapılan işlemlerden öncesi,
    1.vites önce yavaş kalkış 2200 devir turbo acma ve aşırı ivmelenme
    2.vites 96 kmh ye kadar tam ivme

anlattığınız benim araca mukayeseyle bi sıkıntı var gibi ama sizinle aynı şeyi yaşayan arkadaşlar olabilir bi kaç yorumdan sonra servislikmi yoksa normal mi anlaşılır bana göre servise danışılması gerekn bir durum...

Yorum

Gerçekten yakıt konusunda bir sıkıntım kalmadı düştü ama bu performans kaybı beni çileden çıkarıyor.
      Kalkışlarda çok geç kalıyorum.
      Beyaz tutkudur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Güneş
        Gerçekten yakıt konusunda bir sıkıntım kalmadı düştü ama bu performans kaybı beni çileden çıkarıyor.
        Kalkışlarda çok geç kalıyorum.
        Kalkış konusunda kavrama ile ilgili bi sorun olabilir kardeşim baskı balata yaralanmış olabilir eğer debriyajında sertleşme varsa ve biraz yukardan kavrıyorsa buda gec kalkışa sebebiyet verir dediğim gibi servise götür baskı balataya bakamazlar şanzuman sökülmeden ama iyi bi usta anlar...

Yorum

Garanti kapsamındadır demi bu?
          Beyaz tutkudur.

Yorum

Garanti kapsamındadır demi bu?
            Baskı balata hataları tamamen kullanıcı hatasıdır servislere göre ama bizim araçtakiler biraz sıkıntılı garantili parca dahi olsa servisler hemen bunun sorumluluğunu kullanıcı hatası diyorlar aracınız kaç km de?

Yorum

16.000 kmde
              Beyaz tutkudur.

Yorum

16.000 kmde
                Bu süre içerisinde baskı balatanın doğal yollarla bitmesi mümkün değil ya hatalı olacak yada kullanıcı hatası tabi biz bunları farazi konuşuyoruz belkide nedeni bambaşka bişey benim anlattığınızdan anladığım en yakın ihtmal buydu şuan için,
                moralinizi bozmayın bi servise götürün ustayla tecrübeye cıkın ama aracta mutlaka sizde olun...

Yorum

Tamam ilginize gerçekten teşekkür ederim. Sonucu size bildireceğim
                  Beyaz tutkudur.

Yorum

bazen sadece yazilim guncellemesi bile bu tur sorunlarin ortadan kalkmasina neden oluyor.2.viteste turbo girene kadr ki sorun kriniklesmisti ancak yazilimla cok ciddi azalttilar.saygilar sevgiler

Yorum

umarım dediğiniz gibi olur bu sorun zaten 15.000 bakımından sonra oldu. yazılımı güncellediler performans kaybı yaşıyorum o günden bu yana.

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                      bazen sadece yazilim guncellemesi bile bu tur sorunlarin ortadan kalkmasina neden oluyor.2.viteste turbo girene kadr ki sorun kriniklesmisti ancak yazilimla cok ciddi azalttilar.saygilar sevgiler
                      Beyaz tutkudur.

Yorum

ben de yazılımsal olduğunu düşünüyorum..
                        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

ali araca 15000 bakımı yapıldımı, benim araçta 14000 km oldu daha bakım yapılmadı, biraz performans kaybı yaşıyorum bende, bide hava sıcaklığı ilede ilgisi olduğunu düşünüyorum, havalar ısındıkça azda olsa güçte kayıplar yaşayabiliyoruz, turbo sıcak havayı sevmiyor....

Yorum

Evet 15000 bakımı yapıldı. ondan sonra oldu bende performans kaybı..

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                            ali araca 15000 bakımı yapıldımı, benim araçta 14000 km oldu daha bakım yapılmadı, biraz performans kaybı yaşıyorum bende, bide hava sıcaklığı ilede ilgisi olduğunu düşünüyorum, havalar ısındıkça azda olsa güçte kayıplar yaşayabiliyoruz, turbo sıcak havayı sevmiyor....
                            Beyaz tutkudur.

Yorum

ilginç, bende 1 ay içinde bakım yaptırcam bakalım bi fark olcakmı

Yorum

İşleniyor...
                              X