Ayrıca mağazanın soru cevap kısmına bakın.Orda mağaza ile iletişime geçmiştim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia'ya Takılan Karter Koruma
Collapse
X
-
-
Bana göre son derece gereksiz bir parça. Boşuna para verdiginiz gibi çarpışma anında da gereksiz risklere giriyorsunuz. Burada forumda kaç tane topik var karterim delindi diye? Ben daha görmedim. Türkiye şartlarında gerekli yazılmış siz D segmenti 150-200bin TL arasında ki arabanızla off-road mu yapıyorsunuz? Hangi yolda gerekli
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmet.goktepe View PostBana göre son derece gereksiz bir parça. Boşuna para verdiginiz gibi çarpışma anında da gereksiz risklere giriyorsunuz. Burada forumda kaç tane topik var karterim delindi diye? Ben daha görmedim. Türkiye şartlarında gerekli yazılmış siz D segmenti 150-200bin TL arasında ki arabanızla off-road mu yapıyorsunuz? Hangi yolda gerekli
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Ülkemizin yolları offroad parkurlarını aratmıyor ki Daha taktırdığım hafta kamyonların ezip yolun kenarından dışarı çıkardığı asfalt tepeciğinin üstünden geçmek zorunda kaldım hem de E5'te. Son anda gördüm kaçamadım ve bariz bir şekilde korumanın sürttüğünün sesini duydum. Koruma olmasaydı seyreyleyin rezilliği
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Şimdiye kadar ki araçlarımın karter koruması olmadığı için karteri kamyonlar sayesinde bel vermiş asfalta vurup eğriltmiştim.İnsignia'mı alacağım satıcı ile anlaştığım gün karter muhafazası sipariş verip aracımı aldığım günün ertesi günü montajını yaptırmıştım.
Yorum
Yorum