Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia'ya Takılan Karter Koruma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ayrıca mağazanın soru cevap kısmına bakın.Orda mağaza ile iletişime geçmiştim.

Yorum

Cavabınız için çok teşekkürler. Site üzerinden sparişi verdim. Benim bulduğum daha ucuz ama riske girmek istemedim. İyi sürüşler dilerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serkanmj View Post
        Cavabınız için çok teşekkürler. Site üzerinden sparişi verdim. Benim bulduğum daha ucuz ama riske girmek istemedim. İyi sürüşler dilerim.
        Rica ederim.Hayırlı olsun.İyi bir usta ortalama 10dk içinde lifte alıp montajını yapıyor.

Yorum

Bana göre son derece gereksiz bir parça. Boşuna para verdiginiz gibi çarpışma anında da gereksiz risklere giriyorsunuz. Burada forumda kaç tane topik var karterim delindi diye? Ben daha görmedim. Türkiye şartlarında gerekli yazılmış siz D segmenti 150-200bin TL arasında ki arabanızla off-road mu yapıyorsunuz? Hangi yolda gerekli

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet.goktepe View Post
            Bana göre son derece gereksiz bir parça. Boşuna para verdiginiz gibi çarpışma anında da gereksiz risklere giriyorsunuz. Burada forumda kaç tane topik var karterim delindi diye? Ben daha görmedim. Türkiye şartlarında gerekli yazılmış siz D segmenti 150-200bin TL arasında ki arabanızla off-road mu yapıyorsunuz? Hangi yolda gerekli
            Orjinal ve doğru şekilde montajı yapılmış karter muhafaza kaza esnasında kendini salıyor. Off Road yapılmasa bile çeşitli şehirlerde çok sayıda çukur, taş, logar kapağı gibi zararlılar mevcut. Şahsi fikrimdir, saygı duyarım.

Yorum

Ülkemizin yolları offroad parkurlarını aratmıyor ki Daha taktırdığım hafta kamyonların ezip yolun kenarından dışarı çıkardığı asfalt tepeciğinin üstünden geçmek zorunda kaldım hem de E5'te. Son anda gördüm kaçamadım ve bariz bir şekilde korumanın sürttüğünün sesini duydum. Koruma olmasaydı seyreyleyin rezilliği

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Demekki neymiş? Gerekliymiş..adı ne parçanın? Karter koruma. Karteri korumak lazım. Ben de taktırdım aracıma. İşin garip tarafı 2012 model 1.4 insigniamda fabrikasyon olarak takılıydı. 2014 1.6 insigniamda ise yoktu sonradan taktırdım.
                @Murat
                2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Şimdiye kadar ki araçlarımın karter koruması olmadığı için karteri kamyonlar sayesinde bel vermiş asfalta vurup eğriltmiştim.İnsignia'mı alacağım satıcı ile anlaştığım gün karter muhafazası sipariş verip aracımı aldığım günün ertesi günü montajını yaptırmıştım.

Yorum

Şimdiye kadar ki araçlarımdan birinde karter muhafazası yoktu olacaktı. Kusura bakmayın eksik yazmışım.

Yorum

İşleniyor...
                    X