Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia'ya Takılan Karter Koruma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia'ya Takılan Karter Koruma

Opel bayileri Şubatta 150 tl fiyat vermişlerdi..Ankarada 100 tl..

Yorum

İnternette 65 liraya bulabilirsiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fruktr
        Konuya bir hort da benden...
        Son zamanlarda servisten karter koruma icin fiyat alan oldumu? Yada yan sanayi taktıran?
        Serviste takılan ile internette 65 liraya satılan parçanın arasında fark neredeyse yok.

Yorum

orijinali 600 TL gibi bir rakamdı sanırım.

InsigniaTEAM

Yorum

Yanıtlarınız icin teşekkürler arkadaşlar,internetten alıp sanayide taktırmak mantıklı olan galiba.
            2015 BEYAZ 1.6 CDTI COSMO ACTIVE SELECT+STILL PAKET

Yorum

Birkaç ay önce netten sipariş verip almıştım bu sac parçayı bugün zamanım vardı hem yağ değiştireyim hem de sacı taktırayım dedim, her zaman gittiğim özel servise gittim vidaların farklı olması sebebiyle arabaya pulu kaynak yapıp öyle takmak gerekecek dedi usta, öyle saçmalık mı olur deyip sadece yağı değiştirip çıktım. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ilk defa duydum gelen uymuyorsa uyan vida bilmak zormuymus

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Karter koruma ile gelen 4 tane somun/civata vardı, insan standart diye bekliyor ama uymadı işte. Benim aklım ermedi, gelen bir şey hiç mi uğraşmadan koşturmadan uymayacak yav.
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                    Birkaç ay önce netten sipariş verip almıştım bu sac parçayı bugün zamanım vardı hem yağ değiştireyim hem de sacı taktırayım dedim, her zaman gittiğim özel servise gittim vidaların farklı olması sebebiyle arabaya pulu kaynak yapıp öyle takmak gerekecek dedi usta, öyle saçmalık mı olur deyip sadece yağı değiştirip çıktım. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
                    Aynı olay benimde başıma geldi,internetten 65tlye siparis vermistim civatanın biri bozuk dedi usta, civatayı kaynatacaz falan dedi bende bi sıkıntı olmazsa kaynat dedim ama adam neyi nereye kaynattı bilmiyorum. Gecenlerde aklıma takıldı bakim yaparken sorun olur mu acaba? insallah karteri arabaya kaynak yapmamiştır
                    2015 BEYAZ 1.6 CDTI COSMO ACTIVE SELECT+STILL PAKET

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canem View Post
                      Insignia'ya Takılan Karter Koruma

evet arkadaslar karter konusunda soruları alabilirim araçın üzerindeki ürün firmamıza ait bir üründür orjinal baglantı noktalarından ve orjinal hava kanalları göz önüne alınarak yapılmıştır. arkadaslardan biri 25 kg gibi bir agırlık telaffuz etti kesinlikle o agırlık yok en fazla 6-7 kg agırlıgında 25 kg olsa bu ürünü bu kadar uygun fiyatlara alamayız ve yapamayız ürünün üzerindeli özel pres baskılar ürünün mukavemetini artırır motor ısınma sorunu diye bir sorun yaşamaz birde karter lerde motor ısınma sorunu var soylentileri oluyor kesinlikle böyle bir sorun yok bunu dusunen arkadaslara bazı araçların karterlerini göstersem anlaşılır özel kaplama ile yalıtım yapılmış ki ısınma diye bir sorun yok karter sorularınız için her türlü destek verilir.
                      Hocam ben karter aldım internetten ancak ustam deliklerin eşleşmedigini şaseye yeni delik açılacağını söyledi siz böyle bir durumla karşılaştiniz mi? http://www.onlineyedekparca.com/Opel...si,PR-606.html
                      karteri burdan aldım. Şaseyi delecegiz filan deyince bi duraksadım karter koruma bagajda bekliyor. Ne yaptırmalıyım tesekkurler

Yorum

Ben de aynı yerden satın aldım aracıma, daha 1 ay oldu alalı. Satın aldığınız yeri arayın ve onlardan karter sacıyla gönderilen civata somunların uymadığını, farklı göndermeleri gerektiğini söyleyin. Onlar ne göndereceklerini biliyorlar. Bana da ilk gönderdikleri uymadı. Servisteki ustam aldığım yeri arattırdı ve kendisi konuştu. Delik felan açmayın onu diyen usta hiç mi görmemiş farklı civata?
                        @Murat
                        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post
                          Ben de aynı yerden satın aldım aracıma, daha 1 ay oldu alalı. Satın aldığınız yeri arayın ve onlardan karter sacıyla gönderilen civata somunların uymadığını, farklı göndermeleri gerektiğini söyleyin. Onlar ne göndereceklerini biliyorlar. Bana da ilk gönderdikleri uymadı. Servisteki ustam aldığım yeri arattırdı ve kendisi konuştu. Delik felan açmayın onu diyen usta hiç mi görmemiş farklı civata?
                          Hocam sağol cevabın icin hallettim. Somun ile yaptı usta tam deliklere gelecek şekilde çok da güzel oldu.

Yorum

Halletmiş olmanıza sevindim. Güle güle kullanın.
                            @Murat
                            2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olacağım ama herdaim sıcaklığını koruyan bir konu sonuçta. Bende 2016 model elite paket insignia var. Aracın altının boş olması benim gitmeyi düşündüğüm anadolu yolları için bence açık bir masraf daveti. Bu sebeple karter koruma düşünüyorum. Aklıma takılan 3 soru var. Cevaplamanızı istirham ediyorum;
                              1- http://www.onlineyedekparca.com/Opel...si,PR-606.html benim araca olur mu? Makyajlı kasalara uyumlu değil demiş ama benim kafa biraz karışık kim makyajlı kim pudralı )
                              2- Hala garanti devam ettiği için bu veya benzeri birşeyi dışarda bir ustada takarsak servis daha sonra arıza çıkarır mı?
                              3- Serviste bunun orjinali var mı? Varsa güncel fiytı konusunda bilginiz varsa yazar mısınız?

Şimdiden çok teşekkürler...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serkanmj View Post
                                Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olacağım ama herdaim sıcaklığını koruyan bir konu sonuçta. Bende 2016 model elite paket insignia var. Aracın altının boş olması benim gitmeyi düşündüğüm anadolu yolları için bence açık bir masraf daveti. Bu sebeple karter koruma düşünüyorum. Aklıma takılan 3 soru var. Cevaplamanızı istirham ediyorum;
                                1- http://www.onlineyedekparca.com/Opel...si,PR-606.html benim araca olur mu? Makyajlı kasalara uyumlu değil demiş ama benim kafa biraz karışık kim makyajlı kim pudralı )
                                2- Hala garanti devam ettiği için bu veya benzeri birşeyi dışarda bir ustada takarsak servis daha sonra arıza çıkarır mı?
                                3- Serviste bunun orjinali var mı? Varsa güncel fiytı konusunda bilginiz varsa yazar mısınız?

Şimdiden çok teşekkürler...
                                Arkadaşım benim araç 2015 cosmo.Taktırdım sorun olmadı ve hatta taktırdığım zaman garantisi vardı sıkıntı olmaz dediler.Delikler ve civata tam uydu.Tavsiye ederim.Aldığım yer:

https://urun.n11.com/oem-yedek-parca...asi-P118044385

Yorum

İşleniyor...
                                X