benim önerim :
150tlye servisten alıp bunlara "benden 300e al sen 2200e sat" demek. Büyük olasılıkla yanlış anlama olmuş derler. acaba 2200e satılan nedir?
Karter koruma taktırmayı bende düşünüyordum. Bugün ufak çaplı yol dışı gezi yaptım. Şimdiye kadar üşenip bakmamıştım. Bugün merak edip baktığımda korumayı gördüm, plastik mi falan diye baktım, metal malzemeydi.
Acaba önceki mesajlarda bahsedildiği gibi belli yıldan sonra standart mı olmuş?
(Pek ihtimal vermiyorum ama benden önceki sahibi taktırmış ta olabilir diye düşünüyorum)
Resimlerini çektim, bahsedilen koruma bu mudur?
Tamam o zaman
Standartsa iyi yapmışlar. Benim haberim yoktu, bugün altına bakınca gördüm Yoksa ilk yaptıracağım işti.
Teşekkürler...
--
Allahtan vesileyle bakmışım, yoksa bir de servise gidip rezil olmak vardı ihihi
Karter koruma araca sonradan ekletilen bişey .. bazılarına aracı alırken hediye.... bazılarına da150 tl ye kime ne tuttururlarsa takmışlardırr.. yoksa onun araçta var bende niye yok gibi bi durum deil..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Herkese selamlar.Bugün aracın kaputunu cam suyu koymak için açtığımda motorun üzerinde pati izleriyle karşılaştım.Kaputun üzerindeki süngerimsi malzeme de yaramaz bir kedi tarafından -tahminimce- bildiğiniz kemirilmişti Kartel korumayla ilgili gerekli sayfaları okudum genel kanaat taktırılmasının mantıklı olacağı yönünde...Fakat orjinal mi yoksa yan sanayi mi ona karar veremedim nette 60 liraya satılıyor yan sanayi parça.Serviste muhtemelen 4 katı bir fiyatı vardır.Servisteki parçanın orjinal olmadığını düşünüyorum yoksa serviste taktırmak taraftarıyım.Murat Hocam aracı aldığında hediye mi etti kavuklar orjinalliği konusunda bilgin var mı ?Başkaları da yararlanır diye buradan yazdım...Hayırlı akşamlar team...
Bakalım abi hatta ona göre benim aracı da götürür bi muhafaza taktıralım.60 lık takıyolarsa gerek yok kendi ustamda taktırırım orjinalse serviste taktırırız birkaç hafta buradayım gelince haberleşelim...
Yorum