İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
koltuk sag on 36.3kg soker sokmez hava yastıgı ısıgı yanıoyr .
iki gün sonra arabanın şurasından ses geliyor dersen hatırlatırız bu yazılarını sökmediğin bir yer kaldımı
bu arada kaza anında motorun kendini yere bırakması pek bilinmiyor olabilir ama gerçekten de bırakıyor.
hatta bir Vectra B kazası var, kamyonet ile çarpışmış, motor araçtan 15 metre uzağa gitmiş ihihi
Gaziemir Mercanlar Opel servisine gidin orada Ediz beyi bulun.Selamımı söyleyin çok uygun fiyata takılır.Sipariş vermeye gerenk yok
15 dakikada takıyorlar.Karter koruma sacı araca özel vidalarla monte ediliyor kaza anında motor yere düşmekte bu sacın motorun yere düşmesini önlememesi lazım.Karter koruma aracın şasesine silindirik kovan şeklinde civatayla bağlanıyor.Bu kovan üstten yük görünce yerinden çıkarak motorun yere düşmesini sağlıyor.Kaza anında bizim araçların motorları bağlantı yerlerinden koparak yere iniyor.Motorun kokpite girmesini önlemek için.Bu arada karter 25 kg falan değil 5-6 kg bişey.Bu karter muhafazanın bir başka yararıda aero dinamiği iyileştirmesi.Çünkü araçların altı gerçekten çok boş.Özellikle yüksek hızlarda havanın türbulans yaparak aracın altında direnç oluşturmasının önler.
Orjinal yazı sahibi: corail
ben istiyorum almak.. izmir'deyim.. nasıl olacak şimdi?
siparişi kime vereceğiz?
bende halen yok.. kaça takarlar mesela? bir tahmin var mı?
herkese merhaba demek istiyorum karter koruma ile ilgili olarak agırlğı 7 kg motorun kirlenmesi degil öncelik olarak aracın altan gelecek darbeye karşı motoru korumaktır .hakan bey karter koruma sacı muadili parça takılmış
opis olarak mümkün mertebe bayimizden alınan araç neredeyse tamamına hedye edildi bundada ilk amaç alt taraftan gelecek darbede araç kullanıcısının farkında olmaması aracın moturan zarar verebilir bu gibi durumlarda örnek alınan darbede motor yağ katreinde çatlak yada delik oldu fakat araç kullanıcısı bunu görmedi ve yoluna devam etti göstergede yag lambası yandığı nada aracını duraurana kadar gene sürede motor zarar göre biliyor iişte budurun aracın garantisinde olmuyor sigorta şirketi kasko dahiline almıyor sonuç olarakta karter koruması olmayan araçlarınız var ise kısa süre de takılmasını onereceğim
Karter koruma taktırmak istiyorum.Trabzon servisine telefonla sordum. 250 TL fiyat verdiler ve orjinal olduğunu söylediler.
Sizce bu fiyat nasıl? Karter korumanın orjinal olduğunu nasıl anlayacağız? Opis bayisi orjinal karter mi takıyor? Kafam gene çok karıştı..
arkadaşlar bi bilgi vermek için konuyu hortlatayım dedim, 2011 insignialarda karter koruma muhafaza sacı artık araçların üzerinde standart olarak gelmekteymiş, yani aksesuar olmaktan çıkıp standart parça olmuş, extra para ödemeye gerek artık, tebrikler opel....
Arabayı teslim aldığımda, (2010 cosmo- 2 Aralık 2010'da) Trafik seti (bayağı kapsamlı), pas pas ve karter korumayı hediye olarak vermişlerdi.
cemil abi trafik setini zaten araçla vermek zorundalar, bizde paspas ve karter korumayı hediye almıştık, bugün bize karter koruma artık araçların üzerinde geliyo diye 100 liramızı geri verdiler....
arkadaşlar bi bilgi vermek için konuyu hortlatayım dedim, 2011 insignialarda karter koruma muhafaza sacı artık araçların üzerinde standart olarak gelmekteymiş, yani aksesuar olmaktan çıkıp standart parça olmuş, extra para ödemeye gerek artık, tebrikler opel....
Tebrikler OPEL'e
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
Arabayı teslim aldığımda, (2010 cosmo- 2 Aralık 2010'da) Trafik seti (bayağı kapsamlı), pas pas ve karter korumayı hediye olarak vermişlerdi.
cemil abi trafik setini zaten araçla vermek zorundalar, bizde paspas ve karter korumayı hediye almıştık, bugün bize karter koruma artık araçların üzerinde geliyo diye 100 liramızı geri verdiler....
Yorum