Arkadaşlar Bu gün serviste birtane Insignia gördüm aracın altını vurmuşlar ve karter delinmiş çeki demiriyle çekiciye yüklenip gelmiş Allah muhafaza diyelim karter koruması taktırmayan arkadaşlara duyrulur ve en kısa zamanda orjinal yada yan sanayi korumayı taktırın .
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
ben arabayı aldığımda hediye etmelerini istemiştim karter korumayı ama üzerinde zaten ar dediler en iyisi yarın aracın altına yatayım bakalım var mı diye
Gaziemir Mercanlar Opel servisine gidin orada Ediz beyi bulun.Selamımı söyleyin çok uygun fiyata takılır.Sipariş vermeye gerenk yok
15 dakikada takıyorlar.Karter koruma sacı araca özel vidalarla monte ediliyor kaza anında motor yere düşmekte bu sacın motorun yere düşmesini önlememesi lazım.Karter koruma aracın şasesine silindirik kovan şeklinde civatayla bağlanıyor.Bu kovan üstten yük görünce yerinden çıkarak motorun yere düşmesini sağlıyor.Kaza anında bizim araçların motorları bağlantı yerlerinden koparak yere iniyor.Motorun kokpite girmesini önlemek için.Bu arada karter 25 kg falan değil 5-6 kg bişey.Bu karter muhafazanın bir başka yararıda aero dinamiği iyileştirmesi.Çünkü araçların altı gerçekten çok boş.Özellikle yüksek hızlarda havanın türbulans yaparak aracın altında direnç oluşturmasının önler.
Orjinal yazı sahibi: corail
ben istiyorum almak.. izmir'deyim.. nasıl olacak şimdi?
siparişi kime vereceğiz?
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Senin şanzıman değiştimi?Şuan aracın durumu nasıl?
Orjinal yazı sahibi: baris2412
Arkadaşlar ben bugün izmir mecanlar opel servisinde bu uygulamayı yaptırdım açıkcası içim şimdi daha rahat ayrıca sizninle bir olayı paylşmak istiyorum aracı her yıkmaya götürdüğümde motor kısmında silinmesini istiyorum burda şöyle birşeyle karşılaştım kaputun altındakı kumaş bölümünde kedi tüyleri vardı kediler alt kısmdan girip motor kısmını üzerinde yatıyor olası bir sorunla karşılaşmaka için böyle birşey yaptım içim rahat her türlü
Saygılarmla
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Yorum