Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia'ya Takılan Karter Koruma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia'ya Takılan Karter Koruma

Fotoğraflar kronolojik sırada olup, ilk foto karter koruma takılmadan önce, son 2 foto da karter koruma takıldıktan sonraki durumu gösteriyor. Yetkili serviste taktırma işine para ödemediğim için orijinal mi yan sanayi mi diye soramadım ama, deneyimli arkadaşlardan aldığım yorumlara göre yan sanayi olduğunu öğrendim. ancak aynı bağlantı noktaları kullanıldığına göre çok sorun değil, hatta Türkiye koşullarına göre üretilmiş olması (plastik olmaması) daha bile avantajlı sayılabilr. Tek sorun metalin getirdiği extra ağırlık. Aracın alt görünümüyle ilgili detaylı fotoğraflar Insignia Club sitemizde mevcuttur.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Ynt: Insignia'ya Takılan Karter Koruma

güle güle kullan abi, umarım bu parçanın avantaj sağlayacağı bir durumla karşılaşmazsın
    (biraz garip bir cümle oldu ihihi yani kısaca umarım oraya zarar verecek bir durumla karşılaşmazsın abi )

normalde karter koruma motorun kirlenmesini de önler diye biliyorum, delikli olması yine kirlenmesine sebep olur mu acaba?
    InsigniaTEAM

Yorum

İyi dileklerin için teşekkürler Çağrı. Aslında karter korumanın birinci amacı darbelere karşı koruma olup, temizlik konusunu biraz tali bir fayda olarak düşünüyorum. DH sitemizde okuduklarımdan anladığım kadarıyla, deliklerin nedeni özellikle turbo motorlardaki soğutmaya engel olmamaları gerektiğiymiş. Yani kısacası delikler, soğutma yada aşırı ısınmama için diye düşünüyorum.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Tam ben söyleyecektim, o delikler soğutma için yeterli mi diye?

Yorum

karter koruma aracın üzerinde gelmiyor mu???
          ben sonradan taktırmadım ve ben aldıpğımda üzerinde vardı...

Yorum

benimkine taktırmadım ciddi bir problem olur mu?
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

ya bende taktırdım ama sanki araba iyi hava almıyormuş gibime geliyor sanırım psikolojik..
              F30 Sport+

Yorum

ilk servise götürdüğün zamanki ayakbastı parası metodu o karter hepimize taktılar valla
                [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Yararı var zararı yok Türkiye şartlarında taqkılması gereken bir parça

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bende alırken hediye etmislerdi yansanayiydi taktıkları 25kg gibi ağırlığı mevcut istanbul içinse cok cok gerekli diye düsünyorm

Yorum

evet kesinlikle gerekli türkiye şartlarında...
                      F30 Sport+

Yorum

Arkadaşlar ben bugün izmir mecanlar opel servisinde bu uygulamayı yaptırdım açıkcası içim şimdi daha rahat ayrıca sizninle bir olayı paylşmak istiyorum aracı her yıkmaya götürdüğümde motor kısmında silinmesini istiyorum burda şöyle birşeyle karşılaştım kaputun altındakı kumaş bölümünde kedi tüyleri vardı kediler alt kısmdan girip motor kısmını üzerinde yatıyor olası bir sorunla karşılaşmaka için böyle birşey yaptım içim rahat her türlü

Saygılarmla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: baris2412
                          Arkadaşlar ben bugün izmir mecanlar opel servisinde bu uygulamayı yaptırdım açıkcası içim şimdi daha rahat ayrıca sizninle bir olayı paylşmak istiyorum aracı her yıkmaya götürdüğümde motor kısmında silinmesini istiyorum burda şöyle birşeyle karşılaştım kaputun altındakı kumaş bölümünde kedi tüyleri vardı kediler alt kısmdan girip motor kısmını üzerinde yatıyor olası bir sorunla karşılaşmaka için böyle birşey yaptım içim rahat her türlü
                          Saygılarmla
                          aynen allah allah nasıl olmuş derken inceledim bir baktım kedi tüyleri işte o zaman anladım bende kemire kemire süngeri çıkarmış valla karda kedi gidecek yer olmayınca benim aracın motor kaputuna girmiş. ısırmış yada tırmaklamış delmiş motor kaputunun altındaki koruyucu halıfleks gibi olan malzemeyi resmen kemirmiş
                          2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                          2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                          2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                          2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

hediye ettiler opiste bize de

Yorum

Insignia'ya Takılan Karter Koruma

evet arkadaslar karter konusunda soruları alabilirim araçın üzerindeki ürün firmamıza ait bir üründür orjinal baglantı noktalarından ve orjinal hava kanalları göz önüne alınarak yapılmıştır. arkadaslardan biri 25 kg gibi bir agırlık telaffuz etti kesinlikle o agırlık yok en fazla 6-7 kg agırlıgında 25 kg olsa bu ürünü bu kadar uygun fiyatlara alamayız ve yapamayız ürünün üzerindeli özel pres baskılar ürünün mukavemetini artırır motor ısınma sorunu diye bir sorun yaşamaz birde karter lerde motor ısınma sorunu var soylentileri oluyor kesinlikle böyle bir sorun yok bunu dusunen arkadaslara bazı araçların karterlerini göstersem anlaşılır özel kaplama ile yalıtım yapılmış ki ısınma diye bir sorun yok karter sorularınız için her türlü destek verilir.

Yorum

İşleniyor...
                              X