Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lastik Basıncı Kontrol Sistemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Lastik Basıncı Kontrol Sistemi

Arkadaslar merhaba,

Sizin araç menünüzde lastik basıncı kontrol mevcut mu? Araç kitapcığında boyle bir ozellik yazıyor da..

Ynt: Lastik Basıncı Kontrol Sistemi

Infinity ses sistemi opsiyonuyla geliyor diye biliyorum.
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Türkiyeye bu opsiyon gelmiyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Türkiyeye bu opsiyon gelmiyor
        Anladim. Araç menusunde bulamadim, arac kitapçığında gorunce ilgimi çekti.

Yorum

Bu özellik bir ara vectra c'lere sonradan takılabiliniyordu orjinal olarak. Acaba bizim araçlara da eklenebilirmi bu özellik??
          2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Olmaz diye birşey yok ama opel yazılım konusunda çok katı çok ufak tefek basit gözüken yazılım farklılıkları bile yapmıyor ama cyclone yada flyaudio tarzı birşey olursa onlarda bu mod açık sadece uygun siboplarla bu yapılabilir

Opel bu sistemi dediğiniz gibi vectralarda uygulamış ama çok fazla sıkıntı yaşanmış çünkü bizim insanımız ve lastikçilerimiz sıraları hep karıştırmış ve calibrasyon yapılması gerektiği için müşterilerden çok şikayet gelmiş bunun üzerine bu opsiyon Türkiye için kaldırılmış durumda

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

2003 vectra clerde bu özellik standart tı, ve durmadan hata veriyordu, 10 kmde bir lastik havalarını kontrol ettirmekten sinir olmuştum, daha sonra 2004 ve 2005 vectra kullandım, bunlarda hiç hata vermedi, sanırım özelliği kaldırdılar....

Yorum

O zamandan bu zamana kalktı ise araç kitapçığına koymaları biraz sacma olmuş. Basım yılı guncel..

Yorum

İşleniyor...
                X