Hay allah şansa bak.Basmadan motor iniyor.1 ay araba yok.Ben olsam bu işin peşini bırakmaz 0 insignia vermeleri için herşeyi yapardım.Yepyeni arabanın motorumu inermiş.Saçmalık...
abi en başta servisin dahi hissedemediği sadece benim hissettiğim belli belirsiz bir yığılmayla başladı. sonra sabahları vuruntulu çalışmaya başladı ama ne vuruntu... hem içerdeki hem dışardaki herkesin anlayacağı hatta duyacağı bir şekilde vuruntu.. sonra arabayı sıkıştırıp boşa aldığımda stop etmeye başladı. sonra dip gaz yapınca teklemeye başladı sorun buyt
zaten şuan silindirler değişiyor abi. evet 2. el aldım ama araç benden önce hiç servise girmemiş ve ben aldığımda da sorun yoktu 1 hafta sorunsuz dolaşmıştım..
abi araba 9000 de. bu arada bana sorun açıklayamadılar. çünkü ilk önce bobinden dediler bobin değişti düzelmedi... beyinden dediler beyin değişti olmadı şimdi dedilerki silindirleri komple değiştiriyoruz subaplar v.s motorun sadece blogu kalmış arabanın üzerinde...
Bu arada bu sorundan araba değişimi olur mu sence ne diyorsun? bugun servisteki 27. gün ve daha 15-20 gün daha çıkmaz dediler çünkü parça gelmedi..
Opel Türkiyeyi ara ve değişim talebinin olduğunu söyle ayıplı mal olarak tanımla resmi süreci başlat eğer kullanıcı hatası değilse değişim olabilir yada komple yeni motor talebinde bulun tamirat isteme ne diyecekler bakalım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
ben opel türkiyeden 30 günü geçmesi halinde ya da aynı arızan 3 kere servise geldiğimde aracın değişim talebinde bulanabilceğim bilgisini aldım. ve 30 günede 3 günüm kaldı... ondan sonra arayım istiyorum elim güçlü olsun diye. zaten parçalar henüz almanyadan çıkmadı
yanlız dikkat, "30 iş günü" diyecekler ihihi
benim başıma geldi, telefon için 30 iş günü olmasını bekledim, 28.iş gününde telefon elimdeydi, hayal kırıklığı ihihi
bende ne olursa olsun değişim için uğraşırdım.
şuanki haliyle araç bende olsa için rahat etmez.
Yorum