Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 130 hp dizel için chip tuning

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 130 hp dizel için chip tuning

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben yaklaşık bir hafta önce 130 hp dizel elegance+edition+sunroof paketli beyaz aracımın siparişini verdim. Muhtemelen Mayıs 2011 ayı ilk haftasında İzmir EGEM bayısından teslim alacağım. Uzun zamandır aracı inceliyordum. Ancak 160 hp dizel aracın fiyatının çok yüksek olması nedeniyle 130 hp dizel için tercihimi kullandım. Ancak açıkcası bu gücün bu araç için yeterli olup olmadığı konusunda çok kaygılıydım. uzun zaman araştırdım. Hem Alman forum sitelerinden hem kullanıcılardan, hem de Türk forum sitelerinden bu konuda kullanıcıların görüşlerini öğrenmeye çalıştım. Ve nihayetinde yeterli olacağı hususunda genel bir görüş edindim. Diğer taraftan 130 hp kullanıcıları arasında chip tuning yaptırmak suretiyle güç ve torku arttıran var mı ? Varsa hangi marka ? Fiyatı ? Yakıt tasarrufu sağlıyor mu ? Garantiyi etkiler mi ? Bu konuda görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. İzmir'den Sevgiler, saygılar...

Ynt: İnsignia 130 hp dizel için chip tuning

Evet var. Emre abi yaptırmıştı. 166 hp elde etmiş. İlgili konu: http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=2512.0
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

hoşgeldiniz, sizi tanıyabilirmiyiz
      InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

bu arada Almanya'da yaşıyorsanız neden Türkiye'den alıyorsunuz aracı merak ettim
      InsigniaTEAM

Yorum

Almanya'da yaşamıyorum. Profil girişinde doğum yeri olarak algıladım. İzmir'de yaşıyorum. Uluslararası özel bir şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapıyorum.

Yorum

welcome
          Aracınız hayırlı olsun chip garantiyi bozar servis anlarsa tabi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ama edindiğim bilgilere göre performansı arttıracak olan modül mobil olup, istenildiği zaman sökülüp takılabiliyor. dolayısıyla servise götürmeden önce çıkarıldığı zaman araç orjinal ayarlarına döndüğü ve böylece serviste tespit fark edilmemesi nedeniyle garantiyi bozmayacağı söyleniyor.

Yorum

Bence aracı kullanmadan chip düşünmeyin.Aracı almadan önce aynı korku vardı bizdede.Ama Yokuşları 4le çıkıyoruz.Kuşadası Granta Rampasını bilenleriniz vardır belki.orada çoğu araç 3 ile çıkarken biz 4le çıkıyoruz.Basarsanız dahada gidiyor yani araç..

Yorum

İşleniyor...
              X