arkadaşlar ankara ısparta arası gidiş gelişimde yani ilk uzun yol yapışımda karşımdan gelen araçlar kısa farımdan çok rahatsız oldular bunun ayarlanması yokmu daha önceki arabalarımda içeriden ayarlıyabiliyordum ama bu arabamda bulamadım yardım ederseniz sevinirim ayrıca bu yol güzergahında bulunan tüm araç sahiplerinden özür dilerim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Far ayarı
Collapse
X
-
Ynt: Nıck Değişikliği
Orjinal yazı sahibi: TAŞDEMİRarkadaşlar ankara ısparta arası gidiş gelişimde yani ilk uzun yol yapışımda karşımdan gelen araçlar kısa farımdan çok rahatsız oldular bunun ayarlanması yokmu daha önceki arabalarımda içeriden ayarlıyabiliyordum ama bu arabamda bulamadım yardım ederseniz sevinirim ayrıca bu yol güzergahında bulunan tüm araç sahiplerinden özür dilerim.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Ynt: Far ayarı
Merhaba Taşdemir Bey. Ben de Ispartalı'yım her ne kadar Isparta'da olamasam da
Bahsettiğiniz sorun aracı ilk aldığımda bende de olmuştu. Epey bi küfür yemişimdir herhalde. Manuel olarak kendi ayarlama imkanınız malesef yok cosmolarda. Araç far ayarını otomatik yapıyo ama kalibre edilmesi lazım. O yüzden sizi Mutsan yolu bekliyor. Ben de orada yaptırmıştım ancak ondan sonra AFL nin tadını çıkarabildim. Bence gidip söyleyin.
Saygılar...
Orjinal yazı sahibi: TAŞDEMİRarkadaşlar ankara ısparta arası gidiş gelişimde yani ilk uzun yol yapışımda karşımdan gelen araçlar kısa farımdan çok rahatsız oldular bunun ayarlanması yokmu daha önceki arabalarımda içeriden ayarlıyabiliyordum ama bu arabamda bulamadım yardım ederseniz sevinirim ayrıca bu yol güzergahında bulunan tüm araç sahiplerinden özür dilerim.Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
Yorum