Merhaba arkadaşlar aracımın km si 60000 oldu malum lastiklerde artık değişmek istiyorum genelde uzun yol yapıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
LASTİK TAVSİYESİ ?
Collapse
X
-
Ynt: LASTİK TAVSİYESİ ?
Mıchelin için her ne kadar çabuk balon yapıyor densede o lastiğin konforu yol tutuşu hiçbir markada yok bana göre...Eğer aracınız 17" jantsa, yanak genişliğide çok dar olmadığından michelin düşünülebilir...Michelin haricinde kullanıpta memnun kaldığım diğer bir lastik Goodyear excellence serisi...Continental lastikler yine beğendiğim ürünler arasında. Bunların haricinde pirelli ve bridgestone ları sert ve konforsuz bulmuşumdur hep...2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line
-
Orjinal yazı sahibi: zaqa17Merhaba arkadaşlar aracımın km si 60000 oldu malum lastiklerde artık değişmek istiyorum genelde uzun yol yapıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Daha önceden bu konu tartışılmıştı
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Lastik Testleri ve yorumları için aşağıdaki linke
Read unbias tyre reviews, tyre tests and ratings at Tyre Reviews. The leading independant source of tyre information
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: zaqa17Merhaba arkadaşlar aracımın km si 60000 oldu malum lastiklerde artık değişmek istiyorum genelde uzun yol yapıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Daha önceden bu konu tartışılmıştı
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Lastik Testleri ve yorumları için aşağıdaki linke
Read unbias tyre reviews, tyre tests and ratings at Tyre Reviews. The leading independant source of tyre informationYeni i30 style 1.6 crdi beyaz
Yorum
Yorum