Arabamı aldığımdan beri hiç stepnesini kontrol etmek aklıma gelmemişti...Geçen gün öylesine bağajın tabanını kaldırınca şok oldum , stepne yok...Aracımda malesef kullanım klavuzuda olmadığı için sitedeki ingilizce kullanım klavuzunu indirip baktığımda , bazı araçlarda yedek lastik bazı araçlarda onarım kiti olduğu gibisinde bişeyler okudum...Yinede buradan sormadan emin olamadım...Doğrumudur arkadaşlar , bazı insignilar stepnesiz olarak tamir kitiylemi geliyor yoksa benim stepneyi birileri içmi etti
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia larda stepne var mı yok mu ?
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia larda stepne var mı yok mu ?
Orjinal yazı sahibi: skydrollNasıl olur yaa...
Stepne siz olurmu hiç?
Lastik yanaktan yarıldı 5 cm hangi tamir kiti tamir etcek onu?2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AvalonOrjinal yazı sahibi: skydrollNasıl olur yaa...
Stepne siz olurmu hiç?
Lastik yanaktan yarıldı 5 cm hangi tamir kiti tamir etcek onu?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffbir adet 404 iki adet yama birde pompa kit halinde stepneye koymuşlar gerisi senin becerine kalmış
12 V sokete bağlanarak çalışan küçük bir kompresör ve onun aracılığıyla lastiğe enjekte edilen bir kimyasal var galiba arabada...İngilizce manual den anladığım ve aracın stepnesinin yerinde olan şeyler bunlar2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: skydrollOrjinal yazı sahibi: AvalonOrjinal yazı sahibi: skydrollNasıl olur yaa...
Stepne siz olurmu hiç?
Lastik yanaktan yarıldı 5 cm hangi tamir kiti tamir etcek onu?2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line
Yorum
-
o kimyasal anladığım şu lastik patlasada yola bi 60 km daha gitmenizi sağlıyor ama onu önceden lastiğe enjekte ettirmeniz gerekiyor,hafası indiği yerde takviyeyle devam ediyor,yalnız hadi lastik baya yarıldı o zaman napacan illaki bi cekici çağıracan enteresan bi durum valla...
Yorum
-
Tahminim şu....
Herhalde İngiltere de Almanya da veya İspanya da 180 km/h hızla giderken otobanda taş kaya kasa kopmuş lastik parçası 10cm derinliğinde çukur vb. gibi şeyler olmuyodur.
Adamlarda bu lastik yanaktan yarılmaz mantığıyla koymamışlar..
Ama burası Türkiye..
Yolların durumu mağlum.Logar kapağı bile çalındıktan sonra o çukura girmemek imkansız..
Yorum
-
Bu da benim şanssızlığım oldu galiba , stepnesiz seri arabaya denk geldik Ama servise uğrayınca ince tip yedek lastiği sığdırabilirmiyim diye bakıp gerekirse satın alıcam...2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AvalonBu da benim şanssızlığım oldu galiba , stepnesiz seri arabaya denk geldik Ama servise uğrayınca ince tip yedek lastiği sığdırabilirmiyim diye bakıp gerekirse satın alıcam...
Yorum
Yorum