Arkadaşlar geçenlerde tankere arkadan çarpan araca (beyaz insignia edition) ulaştım.. hurdalıkta parçalarını satıyorlardı...arka egzoz çifti çatalı ve difuzeri ile birlikte 400 tl fiyat aldım ..Benim aracına egzoz (dizel) sistemi ile benzinlinin sistemi arasında bir fark varmı? araca bu egzozu taksam araç bu sistemi kaldırır mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çift egsoz sistemi...........!!!!!!!!
Collapse
X
-
Ynt: Çift egsoz sistemi...........!!!!!!!!
Orjinal yazı sahibi: mertksorun olmaz sufy abi2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ErhktnAbi öyle dandik bı eksozcuya gitme derim2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Sufy hocamda çift ekzostlu olacak yani
Erhan senin ekzostçu kötü o zaman. Araban gitmiyor ... haha haha haha haha
Bombaya devam haha
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmetSufy hocamda çift ekzostlu olacak yani
Erhan senin ekzostçu kötü o zaman. Araban gitmiyor ... haha haha haha haha
Bombaya devam haha2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SufyOrjinal yazı sahibi: ErhktnAbi öyle dandik bı eksozcuya gitme derim
ORJİNAL F10 MSPORT
Yorum
-
Erhanim, At arabası da 4 teker üzerinde gidiyor .... haha haha
Erhan ve Gökhanı forumun yaramaz çocukları olarak ilan ediyorum.
Yaramaz çocuklar sizi ... haha
Orjinal yazı sahibi: ErhktnMehmet abi benim arabanın gittiğini tüm ınsıgnıa team biliyor2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ErhktnOrjinal yazı sahibi: SufyOrjinal yazı sahibi: ErhktnAbi öyle dandik bı eksozcuya gitme derim2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: zeytinEksozun uzerindeki tampon icin ekstra plastikler, tutucular falan farklı ise onları da değiştirmeniz gerekebilir.2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
Yorum