Duyuru

Collapse
No announcement yet.

otomatik kapı kilitlenmesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: otomatik kapı kilitlenmesi

Orjinal yazı sahibi: iatros
    Orjinal yazı sahibi: cagri
    Orjinal yazı sahibi: iatros
    Orjinal yazı sahibi: medren
    benım araçta var otomatik kilitleme 10 km ustune cıkınca kılıtlıyor bırsey daha merak edıyorum deneme şansım olmadı 1 kere arabadan ındım araba hıc tuşa basmadan kendı kendıne kılıtlendı sanırım boyle bır ozellık var mı bılgısı olan
    Onuda kapatabiliyorsunuz menüden.
    saçma bir özellik olmuş aslında, arabayı stop ettikten sonra anahtarı koltuğun üstünde bırakıp insen kapıları kilitleyecek yani?
    başka bir kilitleme yöntemi daha var, kumandadan kilidi açtıktan sonra 30sn içinde kapılar yada bagaj açılmazsa kendiliğinden tekrar kilitliyor. bu faydalı işte
    arabanın içindeyken kilitlemiyor çağrı arabayı. Kitapçıkta yazıyordu o dıye hatırlıyorum ama tam net hatırlamıyorum . Fakat ben bagajda unutuyorum araba yıkarken anahtarı kilitlemiyor ama cebıme alınca kılıtlıyor.
    Astra TwinTop'da keyless go vardı, anahtarın aracın içinde olması yeterliydi. aynı algılama sistemi Insignia'nın anahtarına da yaptılar demekki alala
    InsigniaTEAM

Yorum

Ynt: otomatik kapı kilitlenmesi

benim astra da bile var bu kapıların otomatik kilitlenmesi 14 km yi geçince kilitleniyor menüden ayarladım birde kapı kilitlerini kumandayla açıp kapıları açmazsam birsüre sonra otomatik tekrar kilitleniyor (aracım 2010 model)
      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

İşleniyor...
      X