Duyuru

Collapse
No announcement yet.

otomatik kapı kilitlenmesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• otomatik kapı kilitlenmesi

bizim araçlarda çalıştırmadan sonra otomatik kapıları kilitleyen bir sistem yokmu baya kurcaladım ama bulamadım her arabada var bu özellik insigniada nasıl olmaz bilgisi olan varmı ?????
    2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Ynt: otomatik kapı kilitlenmesi

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
    bizim araçlarda çalıştırmadan sonra otomatik kapıları kilitleyen bir sistem yokmu baya kurcaladım ama bulamadım her arabada var bu özellik insigniada nasıl olmaz bilgisi olan varmı ?????
    2011 modellerde var. Örneğin Ömürün insignia.
    2009,2010 larda yok. Ama iş tamamen yazılımsal. İlerde olabilir diye düşünüyorum.
    2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

tüh ya çok saçma bişey bunu opel almanyaya iletmek gerek ben mail atıcam))
      2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

cuma günü bi tane 2.0 cdti gelcek, onda varmı bakalım merak ediyorum, aracı 2011 olanlar bu özelliği inceleyip dönebilirlermi?

Yorum

Bende E+E var.Geçenlerde benimde aklıma gelmişti aynı konu.Benim araçta yok birşey.Varsa bile farkına varmadım..

Yorum

2011 cosmo yokmu ?

Yorum

Çok nadirde olsa araç kendi kendine kapıları kilitliyor benim başıma 2 kere geldi allahtan içindeydim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Çok nadirde olsa araç kendi kendine kapıları kilitliyor benim başıma 2 kere geldi allahtan içindeydim
                Bazıları araç dışında yakalanıyor. Var mıdır öyle saflar acaba?
                2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Benimki 2011 model Cosmo arkadaşlar. 1 şubat 2011 fabrika çıkışlı. benim arabada var. aracı vitese takıp 10-15 metre gidince kapılar otomatik kilitleniyor. Aracın config ayarlarından etkinleştirmke gerekiyor ama. menü'ye eklemişler "kapıların hareket halinde otomatik kilitlenmesi" diye.
                  Siyah Kaplan (2011 İnsignia 1,6 Turbo Cosmo - Flexride - İnfinity - DVD800 )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: horozorhan
                    Benimki 2011 model Cosmo arkadaşlar. 1 şubat 2011 fabrika çıkışlı. benim arabada var. aracı vitese takıp 10-15 metre gidince kapılar otomatik kilitleniyor. Aracın config ayarlarından etkinleştirmke gerekiyor ama. menü'ye eklemişler "kapıların hareket halinde otomatik kilitlenmesi" diye.

teşekkürler, umarım bi güncelleme yada yazılımla bizim araçlarda yüklenebilir....

Yorum

yazılımsal olarak gelebilir astra da bile var çünkü...
                      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        yazılımsal olarak gelebilir astra da bile var çünkü...
                        astrada bile var derken ??
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

benim araç 2011 edition,bende de war,menuden opsiyonel.. fyi...

Yorum

2011 insgınıa cosmo aracım var bendede bu ozellık var

Yorum

vayyy 2011 kasaya yapıştırmışlar fonksiyonu güncellemede bizdede olması lazım bunun...

Yorum

İşleniyor...
                              X