bizim araçlarda çalıştırmadan sonra otomatik kapıları kilitleyen bir sistem yokmu baya kurcaladım ama bulamadım her arabada var bu özellik insigniada nasıl olmaz bilgisi olan varmı ?????
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
otomatik kapı kilitlenmesi
Collapse
X
-
Ynt: otomatik kapı kilitlenmesi
Orjinal yazı sahibi: cdd1907bizim araçlarda çalıştırmadan sonra otomatik kapıları kilitleyen bir sistem yokmu baya kurcaladım ama bulamadım her arabada var bu özellik insigniada nasıl olmaz bilgisi olan varmı ?????
2009,2010 larda yok. Ama iş tamamen yazılımsal. İlerde olabilir diye düşünüyorum.
2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXÇok nadirde olsa araç kendi kendine kapıları kilitliyor benim başıma 2 kere geldi allahtan içindeydim2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Benimki 2011 model Cosmo arkadaşlar. 1 şubat 2011 fabrika çıkışlı. benim arabada var. aracı vitese takıp 10-15 metre gidince kapılar otomatik kilitleniyor. Aracın config ayarlarından etkinleştirmke gerekiyor ama. menü'ye eklemişler "kapıların hareket halinde otomatik kilitlenmesi" diye.Siyah Kaplan (2011 İnsignia 1,6 Turbo Cosmo - Flexride - İnfinity - DVD800 )
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: horozorhanBenimki 2011 model Cosmo arkadaşlar. 1 şubat 2011 fabrika çıkışlı. benim arabada var. aracı vitese takıp 10-15 metre gidince kapılar otomatik kilitleniyor. Aracın config ayarlarından etkinleştirmke gerekiyor ama. menü'ye eklemişler "kapıların hareket halinde otomatik kilitlenmesi" diye.
teşekkürler, umarım bi güncelleme yada yazılımla bizim araçlarda yüklenebilir....
Yorum
Yorum