Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GERİ GERİ GİDEMEYEN ARABA????????

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• GERİ GERİ GİDEMEYEN ARABA????????

arabamı alalı 3 ay oldu,henuz 2.000 km.dün gece mecburiyetten dolayı çok dik olmayan bir yokuşta çok kısa mesafe geri gitmek zorunda kaldım.araç kendini kaybetti,toz duman koku.. debriyaj kokusundan arabaya yaklaşılmıyor.. sizdede böylemi benim şansıma mı??

Ynt: GERİ GERİ GİDEMEYEN ARABA????????

Dik yokuşlarda geri geri kalktığım oldu ama bu şekilde bir olay yaşamadım. Bazı insignia'larda bu tarz debriyaj problemleri olabiliyor malesef. Erkenden debriyajı bitenler var.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

ewet oyleymiş.arattım konuyu baya yazılmıs.bendede sorun war gıderken debrıyaja ufaktan dokununca tıkırdıyo,alttan wuruyo,ilk serwis ziyaretinin wakti gelmiş

Yorum

Öncelikle balatayı yakmışsınız kesin değişecek... Sonra bu konudan muzdarip onlarca üye, garantiden değişimi için birçok servisle papaz olmuş kişiler var. Siz balatayı garantiden değiştirmeye bakın bu kronik bir hatadır.
        [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

Geri geri giderken yokuş kalkış devrede olmuyo sanırım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
            Geri geri giderken yokuş kalkış devrede olmuyo sanırım
            oluyor ama bunla alakası yok, bariz hatalı balatalar,degisim de kısa sureli cozum, bu arac icin yeni bir balata uretilmeli tıpkı diskleri cizen balataların yumusak olanları ile degistirilmesi gibi, debriyaj icin de yeni bir balata uretilmeli..
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Bu Kronik bir hatadan ziyade kesinlikle insanların geri viteste çok fazla sıkıntı yaşayabileceğini göz ardı etmektir
              araçımız 1500 kg önden çekişli ve 1.6 motora sahip eminim 2.0 kuyllanıcılarının bu gibi bir sorunla karşılaştıklarını kesinlikle düşünmüyorum geriviteste aracı kaldırmak hem motora baskı balataya ve zorlandığında aracı kaldırmak için devreye giren turboya çok fazla zararı olduğunu düşünüyorum mümküğn oldukca yokuşlardan uzak durmanız yokuşa park etmemeniz ve olabildiğince geri vites hareketten kaçınmanız (ne büyük saçmalık) Baskı balata yanmaları kesinlikle garanti kapsamı dışındadır...

Yorum

Yokuşta paralel park yaparken bende duydum bu kokuyu.Üzerinden çok geçti şimdilik bir sorun yok ama opelin ilgilenmesi gereken bir durum çünkü balatalarımız zayıf.
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

baltalar astrada zayıf

Yorum

İşleniyor...
                  X