Duyuru

Collapse
No announcement yet.

FAR SENSÖRÜ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• FAR SENSÖRÜ

MERHABA ARKADAŞLAR

Geçen hafta forma üye oldum orda bi arkadas yardım etmeye çalıştı ama ya ben anlamadım yada sensör bozuk.Servise gitmeden önce formda tartışma konusu açim dedim.Arkadaslar 2010 model elagance 1.6 t 180 hp insignia sahibiyim arabamı aldıktan sonra yaklaşık 2 ay arabaya binerken ışıklar yanıyodu arabadan inerken ısıklar bir müddet yanmaya dewam ediyordu.Fakat şu anda arabayı gece stop ettiğimde sadece arka plaka üsütündeki ışık yanıyo.Burdaki arkadaşta arabayı stop edince selektör yap tekrar devreye girer dedi fakat hala çalışmıyo bu konuda ayar düğmesini yada nasıl aktif edecegimi bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

Ynt: FAR SENSÖRÜ

yardımcı olmaya çalışan arkadaş bendim, yine aynı şeyi söleyeceğim, çünkü başka bi yolu yok bunun, gece aracı stop ettikten sonra, sellektör kolunu 2 defa kendine çekip bırakıcaksınız ama seri bi şeklide, farlarınız yanmaya devam edecek ve belirli süre sonra sönecektir, eğer olmuyorsa aracınızda bi sorun olabilir....

Yorum

peki bu işlemi yaptıktan sonrada yapmadan kapatıncada arka plakanın ışıklarının yanmasının bi mantığı varmı inan çıldıracak gibiyim en yakın servis 80 km olduğu için zaman probleminden gidemiyorum malum pazar günüde servis kapalı

Yorum

arka plakalıkların yanma mantığı bagaj çevresini, aracın arka tarafını aydınlatmak, menüden bi ayarda gerekebilir, olmazsa pmden cebimi yazayım akşam beni bi arayın sorunu çözelim....

Yorum

çok iyi olur benim mail adresim ycuruksu@hotmail.com benim plaka ısıgının yanma mantığı diye kastekmek istediğim iki durumdada yani geceleri kontagı kapattıgımda2 kez selektör yaptığımdada selektör yapmadığımdada sadece arka palak ısıgı yanıyo bunu anlamadığımdan sordum

Yorum

size pmden cebimi yazdım, iletilerim kısımında mesajımı görebilirsiniz.....

Yorum

Araç ayarları menüsünden etkinleştiriliyordu sanırım.Karşılama mıydı başka bişeymiydi emin değilim,bakıp yazarım.
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

çok sevinirim mutlaka bekliyorum

Yorum

Config e bastıktan sonra araç ayarlarına giriyorsunuz.Sonra yol aydınlatmasına ve araç yerinin belirlenmesi gibi bir seçenek olması lazım.
                  Hatırladığım kadarıyla menü isimleri bunlar,sizde de benzeri olması gerekiyor.

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI

Yorum

bende buna benzer bı ayar tuşları yok sizinki cosmo galiba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 52ep666
                      bende buna benzer bı ayar tuşları yok sizinki cosmo galiba

cosmodada böle bi ayar yok....

Yorum

eeeeeeee bu ne yaaa büyük ihtimal yanlış hatırladı akşam bakıp buraya yazarsan sewinirim

Yorum

Kızmayın lütfen.
                          Cosmoda böyle bir ayar var inanmadıysanız foto çekip koyayım.Benim sistemim DVD800,cd400 de veya başka bir sistemde farklı mı adlandırılır bilmiyorum ama olması lazım.Çünkü sizde birkaç ay önce kendi kendine yanıyordu demişsiniz yani bu özellik var aracınızda.Tuş olarak sadece config e basacaksınız diğerleri menü ismi.Biraz mantık yürüterek kolayca yapabilirsiniz.

Ellere yar oldu
                          2.0 CDTI

Yorum

yok canım ne kızması mantıktan yana sıkıntı yok da işlevden yana sıkıntı var siz yinede menulerın adını bakıp yazarsanız sevinirim

Yorum

Benim aracımda şöyle enteresan bir durum var. Anahtarı çıkarıyorum. Kapıyı açıyorum. Ondan sonra selektörü çekiyor ve bırakıyorum. Ardından araçtan çıkıp kapıyı kapattığımda farlar halen çalışıyor.

Bir de böyle deneyin isterseniz.
                              2011 Model 2.0 Cdti, (160 HP), Cosmo İnsignia

Yorum

İşleniyor...
                              X