Duyuru

Collapse
No announcement yet.

FAR SENSÖRÜ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: FAR SENSÖRÜ

Orjinal yazı sahibi: ghostrider815
    Benim aracımda şöyle enteresan bir durum var. Anahtarı çıkarıyorum. Kapıyı açıyorum. Ondan sonra selektörü çekiyor ve bırakıyorum. Ardından araçtan çıkıp kapıyı kapattığımda farlar halen çalışıyor.

Bir de böyle deneyin isterseniz.

bu enterasan bi durum değil, olması gerekn bi durum zaten, herkeste aynı özellik mevcut...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ghostrider815
      Benim aracımda şöyle enteresan bir durum var. Anahtarı çıkarıyorum. Kapıyı açıyorum. Ondan sonra selektörü çekiyor ve bırakıyorum. Ardından araçtan çıkıp kapıyı kapattığımda farlar halen çalışıyor.

Bir de böyle deneyin isterseniz.
      Dediğiniz özellik "follow me".Birde anahtardan kapıları açtığınız zaman veya araçtan inip kapıları kitleyene kadar aracın ışıklarının otomatik yanması olayı var biz onu konuşuyoruz.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim,

far sensörü çok erken farları yakıyor
        bunun bir ayarı vs. bulunuyor mu?

Ben geç girmesini istiyorum.

Yorum

erken derken abi?
          Sistem bence olması gerektiği gibi çalışıyordur ama size erken geliyordur.. Siz araç tünele vs. girdiği anda değilde birkaç sn sonra mı farları yakmasını istiyorsunuz? bu da bence sistemin verimliliği açısından çok etik değil.. Far sensörü olsun yağmur sensörü olsun diğerleri olsun, hepsi sorunsuz ve olması gerektiği gibi ayarda çalışıyor zaten sensörlerdende yalnızca yağmur sensörüne ayar yapılabiliyor o da silecek hızı için.. Diğer sistemler de zaten olması gereken en hassas seviyede çalışmakta ve görevlerini yerine getirmekte

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

ışık seviyesi ayarı çok yüksek ,
            örneğin otoparktan çıkıyorum ,otopark karanlık diye farları yakıyor.
            dışarısı günlük güneşlik uzun bir süre kapatmıyor farları.

akşam hava kararmadan hemen farları açıyor.

bu aslında navigasyonun ekranı kararıyor ya far açıldığı zaman , beni en çok o etkiliyor.
            ekranı göremiyorum.farları manuel kapatmak zorunda kalıyorum.

Yorum

abi sanırım sen araç farları akşamüstü gece moduna geçtikten sonra ekranın arka plân renginden rahatsız olmuşsun.. ama şöyle de bir durum var, benim araçta DVD800 navi.li ve otomatik modda..ama ne gece modunda ne de gündüz modunda hiç ekranı göremezlik sorunu yaşamıyorum.. Aksine gece modunda arka plân daha koyu ve lacivertimsi bir hâl aldığından yazılar güneş dahi vursa son derece rahat okunuyor.. Bence herşey normal abi, far sensörünün zaman ayarı yok zaten tüm sensörler ihtiyaç anında en çabuk sürede devredeler..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

navi isik ayarini otomatik yapmada gunduz yap farlarida yaksa ekranin rengi degismez
                BMW 530 D gran turismo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                  abi sanırım sen araç farları akşamüstü gece moduna geçtikten sonra ekranın arka plân renginden rahatsız olmuşsun.. ama şöyle de bir durum var, benim araçta DVD800 navi.li ve otomatik modda..ama ne gece modunda ne de gündüz modunda hiç ekranı göremezlik sorunu yaşamıyorum.. Aksine gece modunda arka plân daha koyu ve lacivertimsi bir hâl aldığından yazılar güneş dahi vursa son derece rahat okunuyor.. Bence herşey normal abi, far sensörünün zaman ayarı yok zaten tüm sensörler ihtiyaç anında en çabuk sürede devredeler..
                  senin ekranın dediğin gibi rengi değişiyor ama CDC400'de renk değişmeden parlaklık azaldığı için Afşin abinin derdini tahmin edebiliyorum

Orjinal yazı sahibi: ceycey
                  navi isik ayarini otomatik yapmada gunduz yap farlarida yaksa ekranin rengi degismez
                  bu sefer de akşam çok parlak yanacağı için gözleri yorar
                  InsigniaTEAM

Yorum

cagri herturlu yoruyor arkadasin gozunu birde oyle denesin belki olur
                    BMW 530 D gran turismo

Yorum

bende şu an necvox 9834 var , onun ekranı azalıp artıyor.

birde farlarım yansın istemiyorum sürüş ışıkları varken.

ben bir bilgisayara bağlayıp menüsüne bakıyım en iyisi.

Yorum

Benim arçta da park edip kilitedikten sonra plaka üstündeki ışık yanıyordu,son zamanlar da yanmamaya başladı
                        Farlar ise hiçbir zaman yanmadı.Config tuşundan ayar mı yapılmalı?

Yorum

İşleniyor...
                        X