selam arkadaşlar benım merak ettiğim bir konu...uzun far asistanı ne işe yarıyor....ben yararını göremedim henüz...ara sıra ekranda uzun far asistanı devrede veya devre dışı diyorda....bunun amacı nedir bilen biri varsa açıklarsa sevinirim......
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
uzun far asistanı ne işe yarıyor daha çözemedim
Collapse
X
-
Ynt: uzun far asistanı ne işe yarıyor daha çözemedim
uzun far asıstanı yolda gıderken yolun durumuna göre uzunları kendı yakıyor. karşıdan arac veya onde bır arac olunca kısalara dönüyor. kavşaklarda vs dede uzunları kapatıyor. normal farlar acıkken far kolunu 2 kere ılerı ıttırınce aktıf oluyor.2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
-
ben bu farkı görebilmek için bir kaç defa uzunu yaktım....karşıdan araçlar geliyordu.....kendiliğinden kısaya düşer die......adamlardan sellktör yemekten bıktım manuel olarak ellimle kapatıyorum....bu farkı nasıl görebilirim ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bulent20092009ben bu farkı görebilmek için bir kaç defa uzunu yaktım....karşıdan araçlar geliyordu.....kendiliğinden kısaya düşer die......adamlardan sellktör yemekten bıktım manuel olarak ellimle kapatıyorum....bu farkı nasıl görebilirim ?
Uzunlarını yaktıgın zaman uzun far simgesinin üstünde(mavi) A harfi varmıydı????
Yorum
-
uzunları kendiniz yakarsanız asistan devredışı kalır. farkı görmek için önünüzde gelen yada giden araç olmadan 100 km hıza çıkmanız lazım, kendiliğinden uzunlara geçiyor ama bunu size bildirmiyor, aydınlatma mesafesinden farkedersiniz zaten. karşıdan gelen yada giden olduğunda kendiliğinden tekrar kısalara geçiyor. sadece çok soluk kamyon stoplarını zor farkediyor, onun haricinde çok hassas ayarı var, başarılı benceInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bulent20092009ben bu farkı görebilmek için bir kaç defa uzunu yaktım....karşıdan araçlar geliyordu.....kendiliğinden kısaya düşer die......adamlardan sellktör yemekten bıktım manuel olarak ellimle kapatıyorum....bu farkı nasıl görebilirim ?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri...... kendiliğinden uzunlara geçiyor ama bunu size bildirmiyor, ....
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Uzun far asistanı ve AFL far sistemi gerçekten çok başarılı. Uzun yolda test etme imkanım oldu. Otobanda dahi sadece sizin şeridi değil bütün şeritleri mükemmel aydınlatıyor. Gündüz seyahat etmekten hiç farkı yok. Şimdiye kadar gördüğüm en başarılı far sistemi...İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriuzunları kendiniz yakarsanız asistan devredışı kalır. farkı görmek için önünüzde gelen yada giden araç olmadan 100 km hıza çıkmanız lazım, kendiliğinden uzunlara geçiyor ama bunu size bildirmiyor, aydınlatma mesafesinden farkedersiniz zaten. karşıdan gelen yada giden olduğunda kendiliğinden tekrar kısalara geçiyor. sadece çok soluk kamyon stoplarını zor farkediyor, onun haricinde çok hassas ayarı var, başarılı bence2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AvalonOrjinal yazı sahibi: cagriuzunları kendiniz yakarsanız asistan devredışı kalır. farkı görmek için önünüzde gelen yada giden araç olmadan 100 km hıza çıkmanız lazım, kendiliğinden uzunlara geçiyor ama bunu size bildirmiyor, aydınlatma mesafesinden farkedersiniz zaten. karşıdan gelen yada giden olduğunda kendiliğinden tekrar kısalara geçiyor. sadece çok soluk kamyon stoplarını zor farkediyor, onun haricinde çok hassas ayarı var, başarılı bence
100 km/h die bi hız sınırlaması yok.....
0-max hız içinde aktif olarak çalışır....
Yorum
-
benim bildiğim uzun far asistanı devredeyken 50 km altında uzunlar yanmıyor. 50 km üzerine çıkınca yanıyor.İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ZEK74USbenim bildiğim uzun far asistanı devredeyken 50 km altında uzunlar yanmıyor. 50 km üzerine çıkınca yanıyor.ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Yorum
-
Uzun far asistanın keşke hassasiyet ayarı olsaymış. Zifiri karanlıkta ve aydınlatmasız uzun yollarda faydalı ancak, şehir içinde genelde görmekte zorlandığım yerlerde manuel müdahele etmek zorunda kalıyorum.
1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo
Yorum
Yorum