Duyuru

Collapse
No announcement yet.

uzun far asistanı ne işe yarıyor daha çözemedim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: uzun far asistanı ne işe yarıyor daha çözemedim

Ben de belli bir hızın altında uzunların yanmadığını okumuştum. Zaten kullanırken de fark ediliyor. Düşük hızlarda karanlık yolda da olsan, uzunlar yanmıyor.
    1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
      Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
      benim bildiğim uzun far asistanı devredeyken 50 km altında uzunlar yanmıyor. 50 km üzerine çıkınca yanıyor.
      50 nin altında da yanar
      20 30 40tüm hızlarda yandı dün akşam denedim
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

bu özellik sadece cosmoda mı var
        2009 1.6T Edition-Elegance Teknik Gri FLYAUDİO NAVI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: muratcan1905
          Evet sadece cosmoda var ve galiba 2008 ve 2009 yilinda satilan editionlarda premium pakettede sunuluyordu
          2010 1.6 T edition elegance

Yorum

Orjinal yazı sahibi: armblyn
            Orjinal yazı sahibi: muratcan1905
            Evet sadece cosmoda var ve galiba 2008 ve 2009 yilinda satilan editionlarda premium pakettede sunuluyordu
            +2009 yılı sport donanımda da opsiyoneldi
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

2009 Edition + premium paket
              2009 Sport + premium paket
              ve tüm model Cosmo'larda var
              InsigniaTEAM

Yorum

karanlık olsun yeterkı anında uzunlar yanıyo yavas hızlarda kısa far da baya etkılı uzun kullanmaya gerek bıle kalmıyor kı zaten
                2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

aracı aldım alalı far kolunu sadece selektör için kullanıyorum

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mustafa
                    aracı aldım alalı far kolunu sadece selektör için kullanıyorum
                    en iyisi abi gerisini kendi hallediyo zaten

Yorum

100 km ve üzeri hızlarda otoyol farları mevcut 140 m mesafeyi aydınlatıyor ayrıca bu otoyol farlari otomatik far modunda ani hızlanmalarda da devreye giriyor... 140 mt zaten çok uzun bı mesafe bı de uzunlari yakiyor arkadas yaklaşık 300 mt bir mesafe aydınlanıyor blink yani far sistemi devasa sisleri yakarsanız da devre dısı kalıyor fakat sondurunce devreye giriyor tekrar... Bu arada gecen astrada şahit oldum sisleri yakında hiçbir sekilde uzunları yakamiyordunuz sadece selektor yapıyordu

Yorum

Arkadaslar bende şöyle bir sorun var sizin anlattıklarınıza göre çünkü benim uzun farlar aydınlatma olan yerde de yanıyor ve karşıdan gelen araba dibine girmeden sönmüyor bu da doğal olarak karşıyı rahatsız ettiğinden manuel kullanmak zorunda kalıyorum
                        2011-1.6t Insıgnia Cosmo+Flexride Şasi

Yorum

Far sensörünün ve kameranın önünü temizleyiniz. Üzerindeki hafif bi toz bile olumsuz etkiliyor.
                          İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
                          Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cankaan_x
                            Far sensörünün ve kameranın önünü temizleyiniz. Üzerindeki hafif bi toz bile olumsuz etkiliyor.
                            deneyeceğim üstad inşallah olur Teşekkürler cevap için
                            2011-1.6t Insıgnia Cosmo+Flexride Şasi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                              Orjinal yazı sahibi: cagri
                              ...... kendiliğinden uzunlara geçiyor ama bunu size bildirmiyor, ....
                              Çağrı sistem kendisi uzunlara aldığı zaman mor uzun ışık simgesi yanıyor
                              fatih abi 100 km nın ustune cıkınca çağrının dedıgı gıbı hasas bi değişim oluor. cok karanlık bır ortama gırınce sürat gözetmeksizin gösterge mor ısık yakarak uzunları yakıyor.

Yorum

Arkadaşlar benim bu otomatik uzun farlara geçiş bir süredir nedense çalışmıyor. Önceden kısadan uzuna, uzundan kısaya kendi kendine geçiş sorunsuzdu. Aracı çalıştırdıktan sonra sistem aktif diye başlangıç uyarısı çıkıyor ama yolda giderken nedense uzuna kendi geçmiyor, hep manuel yapmak zorunda kalıyorum. Sebebi nedir? sensör önleri temiz gördüğüm kadarıyla ama misal veriyorum far kolunu uzunu yakmak için birden fazla yerinden kıpırdattıysam özellik yandaki o far düğmesi haricinde bu sayede pasif hale mi geliyor? Hayır manuel kullanmakta güzel gerektiğinde çok işe yarıyor ama böyle bir özellik kendini anlamsızca kapatınca insanın aklında soru işareti bırakıyor...

Yorum

İşleniyor...
                                X