Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cosmo İnsignia Xenon Ampülü Hakkında!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Cosmo İnsignia Xenon Ampülü Hakkında!

Arkadaşlar cosmo insignia da kullanılan xenon ampülün marka, modelini ve hatta varsa fotosunu koyabilecek olan var mı acaba?
    Passat cc TDI 170

Ynt: Cosmo İnsignia Xenon Ampülü Hakkında!

Servisler değişimde Philips kullanıyorlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Basicas
      Arkadaşlar cosmo insignia da kullanılan xenon ampülün marka, modelini ve hatta varsa fotosunu koyabilecek olan var mı acaba?

fotosunu koyma şansımız yok sanırım, çünkü ampuller farın içinde ve merceğin arkasında bulunuyor, farı dağıtmadan foto çekme şansımız yok... markası fatih beyin dediği gibi phılıps diye biliyorum bende, modelini bilmiyorum, siz ne için sorduğunuzu söylerseniz beki daha yardımcı olabiliriz.....

Yorum

Ben sorduğumda osram demişlerdi. Acaba ampülü çıkarabilmek için farı sökmek gerekiyor mu?
        Passat cc TDI 170

Yorum

Aracımda bi çok ampül denedim; philips 4300k,philips 8000k ve hid 6000k ancak hiçbirinde istediğim aydınlatma ve renge kavuşamadım..
          Farlarım mercekli ve ampül d1s, sanırım cosmolarda da bu şekilde. Bu nedenle insignia daki ampülleri denemek istiyorum. Aydınlatma ve renk olarak çok başarılı geliyorlar çünkü bana..
          Passat cc TDI 170

Yorum

Ben sorduğumda osram demişlerdi. Acaba ampülü çıkarabilmek için farı sökmek gerekiyor mu?

osramda olabilir, yıllara, versiyonlara göre kullanılan malzeme markası değişiklik gösterebilir, ampülü değiştirmek için farı sökmeniz gerekmez sanırım, farın üstünde yuvarlak bi kapak var, onu çevirerek kapak çıkıyor, far içerisindeki bütün ampullerin değişimi ordan olması gerek....

Yorum

Aracımda bi çok ampül denedim; philips 4300k,philips 8000k ve hid 6000k ancak hiçbirinde istediğim aydınlatma ve renge kavuşamadım..
              Farlarım mercekli ve ampül d1s, sanırım cosmolarda da bu şekilde. Bu nedenle insignia daki ampülleri denemek istiyorum. Aydınlatma ve renk olarak çok başarılı geliyorlar çünkü bana..

öncelikle ampulerrin istediğiniz renkte ve canlılıkta yanması yalnızca ampule bağlı değildir, ampulle beraber kullandığınız xenon beyin kiti de çok önemli faktör oynamaktadır, sizin aracınızda xenon beyin kiti mevcutmu, taktırdınızmı, yoksa eski sarı ampullerinizi söküp direk yerine dediğiniz markalarımı denediniz?

Yorum

Ben mteck 8000 kullanıyorum ve gayet memnunum

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Kendi aracımda dediğiniz gibi farı sökmeden kapağı açıp ampülü çıkarabiliyorum. Denediğim ampüllerin montajını da kendim yaptım. Belki cosmo kullanıcılarından merak edip ya da ampülü geçip değiştirenler olmuştur diye sormak istedim.
                  Passat cc TDI 170

Yorum

Aracımda orjinal bixenon farlar var zaten. Fakat çok sarı oldukları için philips 8000k ile değiştirdim bu seferde çok mavi oldu ve gece aydınlatmam çok azaldı. Daha sonra hid marka 6000k denedim ama yine renk ve aydınlatma istediğim gibi olmadı..
                    Fakat yollarda görüyorum insignia ve bmw nin bixenonlu araçları tam beyaz ışık veriyo,r benim isteğim de bu..
                    Passat cc TDI 170

Yorum

Ampul değiştireceğinize arabayı değiştirin

Yorum

Evet onu da düşünüyorum temiz bi 2.0 dizel insignia bulursam alıcam zaten..
                        Passat cc TDI 170

Yorum

Dizeller satışa daha çıkmadı çıkanlarda pahalı ama 1.6 180 liklerden güzel araç bulabilirsiniz.

Yorum

Benzin tüketimi biraz korkutuyor açıkcası. Şuan ki aracımla istediğim zaman tüketim düşünmeden istediğim gibi binebiliyorum.
                            Fakat dizel aramamda ki esas sebepse otomatik oluşu..
                            Passat cc TDI 170

Yorum

Aracımda orjinal bixenon farlar var zaten. Fakat çok sarı oldukları için philips 8000k ile değiştirdim bu seferde çok mavi oldu ve gece aydınlatmam çok azaldı. Daha sonra hid marka 6000k denedim ama yine renk ve aydınlatma istediğim gibi olmadı..
                              Fakat yollarda görüyorum insignia ve bmw nin bixenonlu araçları tam beyaz ışık veriyo,r benim isteğim de bu..

bildiğim kadarıyla c5 lerde orjinal xenon yok, yanlışmı hatırlıyorum yoksa ? hem orjinal xenon farların sarı yanmaması gerek, bazı araçlarda mercek far kullanılmakta fakat xenon olmamakta, örnek vectra c comfort, passat 2006-2010 trendline, comfort, xenon olmadığı için sarı ışık vermekte...

Yorum

İşleniyor...
                              X