Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sonradan Xenon

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sonradan Xenon

Arkadaşlar slm, maalesef Insignia mız edition elegance pkt bu durumda farlarımız halojen. Yakın zamanda xenon taktırmayı düşünüyorum. Bir arkadaş xenon takmak için ekstra bir yazılım yüklendiğini söyledi. İki farlı servisten de takarız dediler ve birinden 450 birinden 25o TL fiyat aldım.

Edition a xenon taktıran veya düşünen varsa fikirlerini paylaşılabilir mi?

Ynt: Sonradan Xenon

şimdilik taktıran olmadı abi, sanırım diğer forumda yazılmıştı, birisi taktırmış oda verim alamamıştı hatırladığım kadarıyla
    InsigniaTEAM

Yorum

Walla OPAN daki eleman çok süper oluıyodu dedi ama gözle görmek lazım

Yorum

Ataköydeki Opel servisine sorsak mı acaba ? ne dersiniz?
        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Eğer sorma olanağınız varsa sevinirim, ne kadar çok kaynaktan bilgi alırsak o kadar iyi

Yorum

ben ankara da opise gittim, aksesuar kısmındaki arkadaş takılmadığını söyledi. hatta öyle bir iddia ortaya attı ki; arkadaşın dediğine göre bütün opel parçaları fabrikadan onay alınarak takılmaktaymış ve şu an için ne alarm ne de xenon için fabrika onay vermemiş. ben diğer servislerin yazılım desteği ile birlikte taktıklarını söylediğimde onların garanti olmadan yaptıklarını söyledi. bana sorarsanız opisteki arkadaş biraz sıktı. ya konuya hakim değil, ya da geriden geliyor. başka forumlardaki opel kullanıcısı arkadaşa sordum, kendisi yazılımla beraber GM amblemli xenon taktırmış fiyat olarak 850 tl demişti. ilgilenenlere duyurulur. bu arada nerede taktırdığınıda öğrenir buraya yazarım...

Yorum

ben taktrdım xenon aldıktan sonra servıste herhangı bı sorun yok alperenın soledgıı benım bana sordu odakta taktrdım yalnız usttekı gunduz farı sarı yanıo oına beyaz ampul bulamadım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: toltun
                ben taktrdım xenon aldıktan sonra servıste herhangı bı sorun yok alperenın soledgıı benım bana sordu odakta taktrdım yalnız usttekı gunduz farı sarı yanıo oına beyaz ampul bulamadım
                fotoğraf ekleyebilir misiniz ihihi güle güle kullanın, sorun çıkmaz umarım.
                InsigniaTEAM

Yorum

6 km oldu zannetmyrm antalyaya gdıp geldım zenonlar acıktı hep sensorde calısıo

Yorum

hoşgeldin Tolga obaa

Yorum

Resim alabilirsek sevinirim, en azından gece içerden aydnlatma ve bir duvar karşısında kesilme çizgisini gösteren resimler olursa çok yardımı dokunur. Sarı oln gündüz farı için ben led araştırıyorum şu an

Yorum

Normal park ışı yerine beyaz led ampul !!!!
                        Aaa çok iyi bir fikir. Led teknolojisi çok gelişti. Aynı duya let ışıklar takılabiliyor artık.
                        En azından 220 voltluk ampullerin yerine artık böyle bişey çıktı ... Bunu bulursan Çok rağbet olur !!!
                        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                          Resim alabilirsek sevinirim, en azından gece içerden aydnlatma ve bir duvar karşısında kesilme çizgisini gösteren resimler olursa çok yardımı dokunur. Sarı oln gündüz farı için ben led araştırıyorum şu an
                          bulursan ve bizimle paylaşırsan sevinirim viperking, süper olur bence de...

Yorum

Şu suralar işler yine yoğunlaştı ama ilk aklımda olan mod xenon ve bu ledler. En ufak bir gelişmeyi buradan paylaşırım

Yorum

dün akşam balkondan bakarken evin önünden bordo renk Insignia 1.6T Sport yavaş yavaş, süzüle süzüle geçti

dikkatimi çeken, farları xenondu. ama premium paket'le gelen xenon değil, sonradan yapılmış xenondu.
                              araba mayıs gibi satıldı, ozamandır Çorum'da, yeni görebildim. bir daha ki gördüğümde sahibini buraya davet edeceğim ve xenon işini mutlaka soracağım ihihi
                              InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                              X