Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sonradan Xenon

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sonradan Xenon

sevgili çağrı, bu xenon işini bir an önce halledersen bizleri bu azaptan kurtarırsın, araç yeni olduğu için çoğu servisten dahi bilgi alamıyoruz. "yok" deyip kestirip atıyorlar...
    KURTAR BİZİ ÇAĞRIIIIII hiho

Yorum

Walla Ankara Opan plaza da takıyorlar tam detayını bilmiyorum ama tanıdıklara 500, normal müşterilere 1000 TL

Yorum

her iki far için mi 1000?
        Vectra için sorduğumuzda sırf ampule tanesi 750 demişlerdi, tam takım kaça yaparlardı bilemiyorum
        InsigniaTEAM

Yorum

Walla çağrı benim orda az da olsa samimi olduğum bir servis elamanı var, ona sordum 500 e takıyoruz dedi. Sonra takacak usta geldi, "yok abi tanesi 500" dedi, ben de "bana bi kere 500 dediniz artık 500 e takarız" dedim, "olur" dediler.

Dediğim gibi kime ne tuttururlarsa

Yorum

bir lafla 500 lira silmişler, buna rağmen hala karları var, birde tanıdık olmasa 1000 liradan taktıklarını düşün abi
            ama ben alıştım böyle durumlara.
            bize de park sensörü bizden olsun, altı üstü 150 liralık bişey dedi.
            babamın mesleğinden dolayı tüm faturalar elinden geçiyor, geliş faturasını gördü, 30 lira

bu fiyata taktırmayı düşünüyormusun abi? orjinal-yan sanayi bir bilgin varmı?
            InsigniaTEAM

Yorum

Walla Çağrı biliyorsun senle konuşmuştuk, maalesef ınsignia yı satma durumu var, o nedenle ne buna ne de Astra ya dokunabiliyorum şimdilik boşu boşuna masraf olmasın diye. Bayramdan sonra kesin karar verilecek, ondan sonra plaza ya gidip bakarım . Eğer uyduruk bişi değilse taktırırım orda. Sanayi de uğraşmak istemiyorum çünkü. En ufak bişi olduğunda OPAn ın başını ağrıtmak daha kolay, zaten evime de çok yakın

Yorum

gönül isterki Insignia ile devam edin ama hayırlısı olsun bakalım
                InsigniaTEAM

Yorum

Walla umarım satmayız

Yorum

selam ben servıste 8000k taktırdım super aracı ılk aldıgımda servısın hedıyesı olarak takıldı
                    yalnız fıyatını sordugumda 800 ytl ıstemıslerdı

Yorum

Hoşgeldiniz,
                      hangi şehir, hangi bayi bilgi vermeniz mümkün mü?
                      InsigniaTEAM

Yorum

ben bugün Ankara OPAN a gittim, tesadüfen orada sonradan xenon takılmış bir tanesini gördüm, ne yalan söyleyeyim çok hoşuma gitti. fiyatını sordum eleman bana 500 dedi, sonra satış bölümünü aradı "550 imiş ama ben 500 dedim artık" dedi. gündüz farları için ledleride sordum, ellerinde yokmuş ama olsa dahi halojen farlara büyük geliyormuş(uymuyormuş). xenonlar garanti kapsamında olduğunu da hatırlatayım...

Yorum

Araba bayramdan sonra gelecek, OPAN'a farklı projeler için uğrayacağım. Gitmişken xenon işini halledebilirim.

Led konusuna gelince beklemekte fayda var, orjinali gibi olmaz ama aklımda daha değişik bi gündüz farı projesi var.

Yorum

beyler benim aracımda hem farlarda hemde sis farlarında xenon var fakat ne yalan sölim orjinalindeki gibi yakışıklı durmuyor. benden tavsiye yapıcaksanız biraz daha bekleyip orjinal yapın led li olsun. fiyat hakkında bilgisi olan varmı?
                            [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              Hoşgeldiniz,
                              tekirdağ/corlu inan oto

Yorum

Orjinal yazı sahibi: harun22
                                Orjinal yazı sahibi: cagri
                                Hoşgeldiniz,
                                tekirdağ/corlu inan oto
                                teşekkürler
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X