Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1. ve 2. viteste şanzumandan gelen ses

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1. ve 2. viteste şanzumandan gelen ses

Arkadaşlar bugün bu ses benden de geldi 1.vitesten 2. vitese atarken sanki metal sürtmesi gbi bişey çözüm bulan varmı bu duruma?
    <1,6 Turbo Cosmo Beyaz,Dvd 800 Navi,Flexride,Sunroof,19'jant>

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mnergiz

Servise götürdüm. Herhangi bir problem olmadığını ve aracın yüksek devirde kullanılması gerektiğini söylediler.
      Ya bu servisleri anlamak mümkün değil verdikleri cevaba bak alt devirde oluyor diyorsun aracı yüksek devirde kullanmak lazımmış servise mi soracağım aracı kaç devirde kullanacağımı şaka gibi bence.Adama araç sağa dönerken ses çıkıyor desek ee sizde sağa dönmeyin sola dönerek kullanmanız lazım diyecekler.Gerçekten şaka gibi.
      İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

arkadaşlar aynı ses bende de var, 1.vitesten 2.vitese geçerken oluyo, yeni farkettim bende, 2 metal birbirine sürtüyo gibi bişey ayrıca servise sordum banada düşük devir saçmalığını söylediler anladığım kadarıyla daha net olarak sorunun cevabını bulamadıkları için geçiştirme cevap gibi geldi bana.

Yorum

Yha ben bugün aracımı getirmeyi düşünüyorum böyle saçmalıkmı olur yarın bigün büyük bi sıkıntı olursa kullanıcı hatası dicekler malesef opel servislerinin işi bu hep müşteriyi suçlu çıkarma politikası var... maad
          <1,6 Turbo Cosmo Beyaz,Dvd 800 Navi,Flexride,Sunroof,19'jant>

Yorum

ses normal arkadaşlar, motor kaputunu açıp bide sesi öle dinleyin, sesi çok daha bariz duyacaksınız, ben vectra için gitmiş yıllar önce bu sesten dolayı, servis normal dedi, 3-4 yere daha gösterdim, hepsi normal dedi, bu sesin adıda normal olarak kaldı....

Yorum

Ya Burak ben sizin insignianız var sanıyordum, sizin araç bunblebee falan mı?. 4. sn deki sesi dinleyince ))

Orjinal yazı sahibi: Vexx
              Devir bandı bana da turbo pervanesinin açılma sesi gibi geldi. Sesi nasıl bulabilirim diye düşünüyordum. Alttaki video da en yakın sesi bulabildim. Eğer alttaki videonun 4. saniyesinde çıkan ses gibiyse turbo pervanesinin sesi. Sorun olmaz.

Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                Ya Burak ben sizin insignianız var sanıyordum, sizin araç bunblebee falan mı?. 4. sn deki sesi dinleyince ))

Orjinal yazı sahibi: Vexx
                Devir bandı bana da turbo pervanesinin açılma sesi gibi geldi. Sesi nasıl bulabilirim diye düşünüyordum. Alttaki video da en yakın sesi bulabildim. Eğer alttaki videonun 4. saniyesinde çıkan ses gibiyse turbo pervanesinin sesi. Sorun olmaz.

enjoy the great sound and visual effects of this movie.I do not own Transformers, it directed by Micheal Bay and produced by Steven Spielberg

evet bu ses erhan"ın (KTN) aracında çok bariz duyulmakta....

Yorum

walla bu konuda hiç bişey yaşamadım hatta nasıl birşey olduğunu bile çözemedim mantığımda herkese geçmiş olsun enteresan bir gıcıklık olsa gerek
                  2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Bende de kesinlikle var bu tarif edilen ses. Bakalım sonu hayır olsun.
                    Aslen galatasaraylıyım.
                    Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800

Yorum

Sesin kaynağı turbo bağlantıları ile ilgili çıktı. Ve kolayca halledildi.
                      Saygılar.
                      Aslen galatasaraylıyım.
                      Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800

Yorum

Geçmiş olsun .
                        Paylaşımınızdan dolay teşekkür ederiz.
                        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

merhaba arkadaşlar forumda bahsedilen sesin tıpkısı benim araçda da var araç 2007 astra 1.3 cdti apansız ortaya çıkan ama ne hikmetse çoğu zaman yokuş yukarı çıkarken meydana gelen bazende düz yolda giderken oluşan bir sürtme sesi arabada misafirlerim varken oluşan bu sesten çok utanıyorum . Bu ses kesinlikle şanzuman sesi motor ve turbo aksamı ile hiç bir ilgisi yok bunu ispatladım bu ses ortaya çıkınca yaklaşık 3-5 saniye sürüyor. Bu ses çıkmaya başlar başlamaz araç hareket halinde iken motoru stop edip debriyaja bastım araç duruncaya kadar motoru stop etmiş halde bu ses gelmeye devam etti anladı ki ses difransiyel ve şanzımanın içinde Ustama da bu sesi dinlettirdim bu sesin senkromeç sesi olduğunu belirtti ama çözüm yok opelin şanzumanının çok başarısız olduğuna bizzat şahidim çünkü bu ikinci şanzuman ilk sanzumanı vın vın tarzında gelen seslerden dolayı söktürmüştüm içindeki bilyeler arızalanmıştı bu şanzumanda anlattığım gibi 1960 model arabalar orjinal şanzumanla yürürken şu bizim çektiklerimize bakın saygılar...........

Yorum

çok şükür bende böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım. turbo kesintisi arasıra yapıyor özellikle motor soğukken ama sürtme sesi hiç yok nazar değmesin.bence bu ses normal değil normal olsa bendede olur.servisi zorlayın kolaya kaçıp sizi sesle baş başa bırakmalarına izin vermeyin.
                            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Turbo kesintisini nasıl anlıyorsunuz.Özel bir sesi falan mı var.

Yorum

Bahsedilen sesin aynısı bende de var. Utku Hocama dinlettim duydu ve kronik ses çaresi yok dedi. Özellikle soğukta ve yokuş yukarı artan bir videodaki 4. saniye sesine çok benzeyen bir ses). Sinir bozucu ve çaresi bulunursa çok çok sevineceğim.
                                2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

İşleniyor...
                                X