Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yağmur sensörü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yağmur sensörü

Merhaba arkadaşlar,

Ben genelde cam sileceği kolunu kapalı konum yerine yağmur sensörü pozisyonunda bırakıyorum. Cama su sıçradığında veya yağmur başladığında ben birşey yapmadan çalışmaya başlıyor. Sizce bu şekilde kullanmak sensörlere zarar verir mi? Yağmur sensörlerinin bozulduğunu hiç duydunuz mu?

Ynt: Yağmur sensörü

Bir sorun olmaz ama bazen fake çalışabilir o adamı biraz rahatsız ediyor bunun haricinde sensörlere birşey olmaz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ya bir ara seyir halindeyken bir baktım silgiler aralıksın çalıştı..4-5 durur dedim devam ediyordu.....manuel olarak kapadım.....yağmurda yağmıyordu...şaşırdım açıkçası.......

Yorum

Bende 7-8 ay boyunca gölge/güneş yada güneş/gölge geçişlerinde çalışıyordu. Gide gele en sonunda sensörü değiştirdiler. Şu ana kadar bir daha olmadı.
        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

arada kendi kafasına göre çalışıyor bende çözemedim onu. börtü böcek filanmı geçiyor acaba
          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

sensörü bozucağını sanmıyorum ama silgeçlere yazık, kuru camda sileceklerin çalışması, hem camı çizer, hem silgeçlerin ömrünü azaltır....

Yorum

İşleniyor...
            X