Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ses izolasyonu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ses izolasyonu

arkadaşlar nette dolaşırken bu ilana rastladım, sizce bizim araçlara ses izolasyonu yapılmalımıdır ?

Ynt: ses izolasyonu

Sizi bilmem ama benim araca böyle bişey kesinlikle gerekli.inşallah yaptıran birisi çıkarda fikirlerini birinci kişiden alabiliriz.

Yorum

http://shop.wurth.com.tr/putur-siyah-500-ml.

davlumbazlara yapılabılır teker sesi dişli asfallta var bayagı
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Bu forumdan mı yoksa donanımhaber'de miydi emin değilim ama birisi Insignia'ya yapmıştı izolasyon. Davlumbaz dışında göğüs kısmına da uygulatmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Çok memnundu. Fabrika çıkışı lastiklerimiz olan Bridgestone kullananlar yaptırmalı bence. 150tl bir şey değil.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

bencede bu fiyata bu iş bişey değil ama yaptıran birini bulmak lazım
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Arkadaşlar göğüs kısmına izolasyon yaptırmam lazım.Bildiğiniz bir yer var mı
            1.6 T Cosmo Siyah

Yorum

Arkadaşlar benim ön panel ve göğüs kısmımdan sesler geliyordu.ankara opiste gögüs parçalarını tek tek çıkarıp içine izolasyon malzemesi yerleştirdik.Sonuçta şu an gögüsten hiçbir şekilde ses gelmiyor.saygılar sevgiler....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Arkadaşlar benim ön panel ve göğüs kısmımdan sesler geliyordu.ankara opiste gögüs parçalarını tek tek çıkarıp içine izolasyon malzemesi yerleştirdik.Sonuçta şu an gögüsten hiçbir şekilde ses gelmiyor.saygılar sevgiler....
                ses kaynağı ortaya çıktı mı abi?
                InsigniaTEAM

Yorum

göğüsten, gösterge panelınden, tepe lambalarının oldugu yerden, sol klıma mazgalından ses geliyor benimde
                  2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Sesin kaynağı arada var olan boşluk .başka bir şey değil.İzolasyon malzemesi bu boşluğu dolduruyor ve ses falan kalmıyor.Saygılar

Yorum

İşleniyor...
                    X