Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AFL Far Sorun

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: AFL Far Sorun

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
    Orjinal yazı sahibi: skydroll
    Videosunu çektim arkadaşlar...Eğer sizin araçlardada böyle ise servise gitmicem...Belki hersey normaldir ama bunun normal oldugunu söyleyecek bir otorite lazım..

Test edip cevaplarınızı bekliyorum...Duvarla aramda 50 cm falan var ve direksiyon düz....zeminde düz...

videoyu izledim, olması gereken gibi, sol farın daha fazla içeri toplanma sebebi, sağ ile sol merceklerin aynı açıda olmamasından kaynaklanıyor, aslında sol mercek daha fazla toplanmıyor, daha dişarda olduğu için bize daha fazla toparlanıyormuş gibi geliyor....

Aynen Hasan olması gereken gibiymiş...İçim rahatladı biraz...

Yorum

viraj lambalarına ben mtec marka taktırdım, bi sorun yok.....

Yorum

Videosunu çektim arkadaşlar...Eğer sizin araçlardada böyle ise servise gitmicem...Belki hersey normaldir ama bunun normal oldugunu söyleyecek bir otorite lazım..

Test edip cevaplarınızı bekliyorum...Duvarla aramda 50 cm falan var ve direksiyon düz....zeminde düz...
        Gayet Normal 2010 model ve yukarısının standart uzun far hareketi 2009 larda sistem biraz farklı daha önce bu konuyu yanlış hatırlamıyorsam tartışmıştık

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

evet Fatih abi, hatta konuyu sen açmıştın ;

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

Gayet Normal 2010 model ve yukarısının standart uzun far hareketi 2009 larda sistem biraz farklı daha önce bu konuyu yanlış hatırlamıyorsam tartışmıştık

Benim sol mercek çok oynakmış.Simetrik çalıştığını düşündüm..2009 ları bilmiyorum..

Arabayı alırken AFL kursu vermeleri lazım...Bana arabayı anlatan kız 4 camın kumandayla oto kapandığını bilmiyordu...

Gerçi ABS nin veya ESP nin ne olduğunu nasıl çalıştığını bunlar çalışırken arabanın nasıl tepkiler verdiğini bilmeyen sürücüler ve sürücü kursları var.ABS ilk uygulanmaya başladığı zamanlar süratle ve frenle ilgili kazaların sayısında artma olmuş..İnsanlar ABS li frene basarken korkak bastıkları için sistem fayda yerine zarar getirmiş.

pek çok bilgiyi internet ten öğreniyoruz ne diyim...oynak far güzel ama garanti dışı arıza durumunda ne olur bilmiyorum..Burdada opel e güveniyoruz...

Yorum

İşleniyor...
            X