arkadaşlar far yıkama nasıl yapılıyordu ben yapamadım acaba benim aracda arızamı var???
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
far yıkama
Collapse
X
-
Ynt: far yıkama
far yıkama sisteminin çalışması için farların açık olması lazım. yapmanız gereken, farlar açıkken camlara su püskürtmek, ama kesik kesik değil, silecek kolunu uzunca çekili tutun, far yıkmanın çalıştığını göreceksiniz
far yıkama sistemini çalıştırırken farların yakınında veya kaputun kenarında durmayın, aksi hâlde, püskürtme oldukça basınçlı olduğundan üstünüz köpük olabilir.. wsh2
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
ya şey demek istedim.........önfarda fiskiye vb....birşey yok oraya su nasıl geliyor.....içerdenmi yıkıyor......anlmadım benım anladığım...far yıkama denilince farın önünde farlara sı fışkıracak delik bulunur....ordan su fışkırır vs........ama ön tarafa baktığımda ne delik var ne bişey acaba benım arabamdamı öle birşey yok yoksa faryıkama dedikler ayrı bişeymi içerden mı yıkıyor.....arkadaşlar belki size bu sorular saçma gelebilir ama kursuruma bakmayın........
Yorum
-
fıskiyeler ön tampon içinde gizli duruyor.Yıkama yapmak için silecek kolunu çektiğiniz anda tampondaki yerinden çıkıyor,suyu fışkırtıyor ve yeniden içine giriyor.Tabi bu işlem için farlarınızın yanıyor olması gerekiyorGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Far Yıkama Sistemi ni sileceğe su püskürttüüğünüz aynı işlemi yaparak çalıştıracaksınız.. öncelikle farlarınızı açın, sonra silecek kolunu cama su püskürtmek için çekin, ama kesik kesik değil, uzun bi süre çekili tutun (3-4 sn kadar), farlara su fışkırdığını göreceksiniz
bunlarda tampondaki far yıkama kapakları.. kapaklar dışarı doğru çıkar, 2 kez basınçlı köpüklü su püskürtür ve tekrar içeri girer
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
Yorum