aracınızın rengine uygun plastik bulamazsanız bir kaportacıda orjinale yakın boya yaptırabilirsiniz.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
benim takıldığım konu oraya kapak şeklinde bir parça konulsa bile far yıkama sağlıklı çalışır mı? yani far yıkamayı çalıştırdığımda şuan çok kuvvetli şekilde su fışkırtıyor(5metre ileri gidiyor su)
bu suyun farlara gelmesini sağlayan sistem nedir acaba onu da mı çıkartmışlar? huh
benim takıldığım konu oraya kapak şeklinde bir parça konulsa bile far yıkama sağlıklı çalışır mı? yani far yıkamayı çalıştırdığımda şuan çok kuvvetli şekilde su fışkırtıyor(5metre ileri gidiyor su)
bu suyun farlara gelmesini sağlayan sistem nedir acaba onu da mı çıkartmışlar? huh
Nasıl yaaaa??? Komple mi sökmüşlerrrr???? Obaaaaaa...... Ben sadece kapağı almışlar sanmıştım... Yuh be kardeşim. Sizinki resmen hırsızlık bence çünkü özellikle uğraşıp sökülmesi lazım onun. Ne yaptığını bilen biri uğraşıp sökmüş onu ordan. Siz oraya bence parçayı bulun takın durum müsaitse. Değilse de oluncaya kadar ordan su fışkırmayacak şekilde tıpalayın ya da bir şekilde iptal ettirin bence. Yoksa takacağınız kapak düşebilir gene su fışkırtınca. Baya güçlü fışkırıyor çünkü.
Bence bir şekilde çalışır vaziyete getimelisiniz çünkü xenonlar için bu özellik süs olmaktan çok gereklilik.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Bakın bu videodaki gibi bir parçanın dışa çıkıp fara doğru püskürtmesi lazım. Olmuyorsa, direk ileri doğru püskürtüyorsa bence ya kırılmış ya da komple çalınmış. Önce onu bi tam tespit etmelisiniz.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
evet ne yazık ki suyu farlara doğru fışkırtan memeler de çalınmış şuan çalıştırınca suyu direk ileri atıyor ( artık çalınmış diyorum çünkü öyle bir parçanın düşme ihtimali gerçekten yok.)
servisle görüştüm o meme ucunun fiyatı 21 liraymış yani şöyle ki;
kapak 103 + meme ucu 21 + kapak boyama ücreti 30 + işcilik 30 gibi bir ücret çıkıyor.
bunu halledebileceğim servis dışında biyer yok sanırım. ankara da bi çok yere sordum çıkma kapağı bile bulamadım.
Kapağın spring'den çok çok daha pahalı olması da bir acaip???? Allah'ım ya Rabb'im...
birçok yere sordum ama yok abi bulamıyorum. adamlara nerden bulabilirim diye sorunca ''buralarda çıkmaz abi o git servise bak'' gibi cevaplar alıyorum.
evet su jeti parçanın adı parçanın ucuz olup kapağın pahalı olması garip bir durum onun ordan düşmesi imkansız işi bilen biri çalmıştır diye düşündüm bende geçmişolsun
2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA
Yorum