arkadaşlar merhaba yeni bir insignia sahibiyim... 2010 1.6 t cosmo bir araç aldım. şuan aracımdan çok zevk alarak kullanıyorum.. ufak tefek bazı sorunlarım var onları sizinle paylaşmak istedim.
aracı aldıktan 2-3 gün sonra far yıkama kapağı çalındı (sanayideki ustalar bu parça düşmez hırsızlıktır diyorlar) her neyse gözdür diyorum kafaya takmıyorum ancak bu parçayı nasıl halledebilirim mekanizması nasıldır?
serviste 103lira artı işcilik istediler. yan sanayi önerir misiniz? montajda sorrun çıkar mı?
benim arka tampon çeki demir kapağım kayboldu. servsis 93 tl dedi. çıkmasını bulamayınca kaportacıdan oraya uygun beyaz bir parça kestirip, silikonla yapıştırdım. 5 tl tuttu. hafif ton farkı var ama siz isterseniz, o bölgeye plastik kestirip boyatabilirsiniz.
.
benim söylediğim sizin için geçici bir çözüm. xenon far için far yıkama olması, yol aydınlatması ve güvenli sürüş açısından önemli.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Çıkmacılarda rahatlıkla bulabilirsiniz. Şanslıysanız aracınızla aynı renkte bulursunuz, boyama işi olmaz.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum