Duyuru

Collapse
No announcement yet.

far yıkama

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: far yıkama

Köpüklü su derken nerden alıyor bu köpüğü
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
      Köpüklü su derken nerden alıyor bu köpüğü

silecek suyu bidonuna yarım parmak arap sabunu koyuyosun, o yolda çukurlarda filan çalkalanıp köpük oluyor, basıncada köpük çıkıyor

Yorum

))))))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
          Elegance Paketnde var mı bu ?
          Malesefki yok
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
            Elegance Paketnde var mı bu ?
            halojen farlarda Far Yıkama Sistemi malesef sunulmuyor.. sadece Cosmo donanımlarda sunuluyor..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09

silecek suyu bidonuna yarım parmak arap sabunu koyuyosun, o yolda çukurlarda filan çalkalanıp köpük oluyor, basıncada köpük çıkıyor

çok yaratıcısın abi urock

Yorum

araba yaratıcı muratım, biz suya sabuna dokunmuyoruz, o otamatik köpük yapıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                  araba yaratıcı muratım, biz suya sabuna dokunmuyoruz, o otamatik köpük yapıyor
                  ))) urock

Yorum

videoda köpürtüyordu, öyle hatırlıyorum hatta bizimki bile köpüklü atıyor. sanırım antifrizden kaynaklanıyor
                    InsigniaTEAM

Yorum

Bu arada, kışın donma ihtimaline karşı far yıkama için dikkatli olmak lazım. Dışarı çıkaracak motoru ya da kapağını kırabilir sanırım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: msaltin
                        Bu arada, kışın donma ihtimaline karşı far yıkama için dikkatli olmak lazım. Dışarı çıkaracak motoru ya da kapağını kırabilir sanırım.
                        hazır kırılmışı var
                        InsigniaTEAM

Yorum

Geçmiş olsun...

Yorum

arkadaşlar merhaba yeni bir insignia sahibiyim... 2010 1.6 t cosmo bir araç aldım. şuan aracımdan çok zevk alarak kullanıyorum.. ufak tefek bazı sorunlarım var onları sizinle paylaşmak istedim.
                            aracı aldıktan 2-3 gün sonra far yıkama kapağı çalındı (sanayideki ustalar bu parça düşmez hırsızlıktır diyorlar) her neyse gözdür diyorum kafaya takmıyorum ancak bu parçayı nasıl halledebilirim mekanizması nasıldır?
                            serviste 103lira artı işcilik istediler. yan sanayi önerir misiniz? montajda sorrun çıkar mı?

Yorum

benim arka tampon çeki demir kapağım kayboldu. servsis 93 tl dedi. çıkmasını bulamayınca kaportacıdan oraya uygun beyaz bir parça kestirip, silikonla yapıştırdım. 5 tl tuttu. hafif ton farkı var ama siz isterseniz, o bölgeye plastik kestirip boyatabilirsiniz.
                              .
                              benim söylediğim sizin için geçici bir çözüm. xenon far için far yıkama olması, yol aydınlatması ve güvenli sürüş açısından önemli.
                              İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Çıkmacılarda rahatlıkla bulabilirsiniz. Şanslıysanız aracınızla aynı renkte bulursunuz, boyama işi olmaz.
                                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                                X