Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIA KAPORTA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• INSIGNIA KAPORTA

BU INSIGNIANIN KAPORTASI MI INCE BANA MI OYLE GELIYOR ARKADASLAR, INCE OLMASININ BIR SEBEBI MI VAR ANLAMIS DEGILIM. ARAC TONAJ OLARAK COK AGIR AMA KAPORTA SACI COK INCE GIBI,

ILK SIFTAHIMI YAPTIM VE SAG CAMURLUGU BI YERE SURTTUM, UFAK BI SURTMEYLE ICINE GOCTU.

AYRICA BURAYA RESIM NASIL EKLENIR YARDIMCI OLURMUSUNUZ, BI KAC RESIM EKLEMEK ISTIYORUM...

SEVGI VE SAYGILAR...

Ynt: INSIGNIA KAPORTA

abi fotoğraf eklemeyi aşağıdaki konu başlığında anlattım, eğer takıldığın yer olursa tekrar yardımcı olurum.
    InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

ayrıca geçmiş olsun, tekrar yaşamazsınız umarım.
    bana aracın kaportası pek ince gibi gelmedi. belki sürttüğünüz yerin şekliyle de alakası vardır. fotoları bekliyorum
    InsigniaTEAM

Yorum

Çok geçmiş olsun.Elimden geldiğince arabaya iyi bakmaya çalışıyorum. Ve hislerini paylaşıyorum.
      Nazarlık deyip çok içerlememek en doğrusu.
      Ama tespitin de ilginç. Çok ince derken ben bir arabayla kıyslanmasından yanayım.
      Yani Bir Mitsubishi carsimaya göre kat kat kalın gibime geliyor.
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

arkadaslar cok tesekkur ederim. arac yeni olunca insan uzuluyor ama cokta onemli degil. zaten kucuk bir ezilme oldu. bi kac tane resim attim. ezik yeri de bir ara cekip atacagim. belki duzeltilmesi konusunda fikirleriniz olabilir.

Yorum

cagri ayrica:

Ancak bizim önerdiğimiz paylaşım şekli "Thumbnail" (Öngörünümlü) fotoğraftır.
          Bunun için yapmanız gereken, yukarıdaki fotoğrafta gözüken ufak fotoğraflar gibi ekleyeceğiniz fotoğrafları işaretledikten sonra, sağ alt bölümdeki "Generate HTML and IMG Code" seçeneğini tıklayarak karşınıza çıkan sayfada 3. sıradaki "IMG clickable thumbnails for message boards" seçeneğindeki kodları kopyalayarak foruma eklemeniz gerekmektedir.

seceneginde takildim bu Generate HTML and IMG Code secenegi bizim forumda mi yoksa resim yukledigimiz sitedemi yardimci olursan yukledigim resimleri duzeltecem

simdiden tesekkurler

Yorum

staj döneminde olduğum için internete kolay giremiyorum abi, her an sayfayı kapatmam gerekebiliyor ihihi
            o yüzden, akşam daha rahat anlatırım ama sorunun cevabınıda veriyim, generate html vsvs... photobucket sitesinde bulunuyor, resimlerin bulunduğu sayfanın en altında
            InsigniaTEAM

Yorum

anladim cagri tesekkurler

Yorum

İşleniyor...
              X