Bugun otobanda gidiyordum , 6. vites te sağ şeritten sol şeride çıkmak için gaza bastım ve bir anda araba gazı kesti , ekranda Motor gücü düşürülmüştür yazısı çıktı ve araç herhalde 70-80bg e falan düştü. Daha öncede abim kullanırken böyle birşey olduğunu söylemişti fakat serviste hiç bir hata kaydı çıkmadığından bende bu sefer hem sizlere göstermek hemde serviste elimde birşey olması için hem resim hemde video çektim.
TCS ışığının nedeni otobanda çıkmadan bir yerde yokuş çıkmam gerektiğinden karla beraber kapamıştım sonra açmayı unutmuşum
Hata verdikten hemen sonra çekime başladım. Burda gaza sonuna kadar basmama rağmen 2-3. viteslerdeki hızlanma ortada.
Daha öncekinde açıp kapattıktan sonra birşey kalmadığını söylemişti abim fakat bu sefer öyle olmadı. Çalıştırdıktan sonra aynı hata mesajını verdi ve performans düşüklüğü devm ediyor sanki Turbo hiç yokmuş gibi...
( Videoların onaylanması 10-15dk sürer - 17:10 - )
TCS ışığının nedeni otobanda çıkmadan bir yerde yokuş çıkmam gerektiğinden karla beraber kapamıştım sonra açmayı unutmuşum
Hata verdikten hemen sonra çekime başladım. Burda gaza sonuna kadar basmama rağmen 2-3. viteslerdeki hızlanma ortada.
Daha öncekinde açıp kapattıktan sonra birşey kalmadığını söylemişti abim fakat bu sefer öyle olmadı. Çalıştırdıktan sonra aynı hata mesajını verdi ve performans düşüklüğü devm ediyor sanki Turbo hiç yokmuş gibi...
( Videoların onaylanması 10-15dk sürer - 17:10 - )
Yorum