selam arkadaslar.....benim merak ettigim bir husus var 2011 model sihay insignia cosmo+sunroof+dvd800 aracimi 1 hafta once aldim.........dijital gosterge hizi 30 iken normal gosterge 50 i gostermekte bu nasil is anlamadim tum insignialarda olemi acaba
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
dijital gosterge
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: dijital gosterge
Anlık yakıt tüketimi tamamen gaza basışınızla alakalı.Dip gaz yaptığınızda yüksek sayıları görebilirsiniz.Normaldir. Kilometre sayacının biriminin değişmesi anlık yakıt tüketimi ekranını etkilemez. Yanlış hatırlamıyorsam Yol bilgisayarındaki Birimler menüsünden "Metrik"i seçeceksiniz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cekYAnlık yakıt tüketimi tamamen gaza basışınızla alakalı.Dip gaz yaptığınızda yüksek sayıları görebilirsiniz.Normaldir. Kilometre sayacının biriminin değişmesi anlık yakıt tüketimi ekranını etkilemez. Yanlış hatırlamıyorsam Yol bilgisayarındaki Birimler menüsünden "Metrik"i seçeceksiniz.
metric ve imperial seçenekleri olması lazım.. metrik olana gelip set tuşuna uzun basılı tıtarsanız sorun düzelir
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
anlık tüketim göstergesini de etkileyebilir çünkü anlık tüketim xx litre/100km olarak gösteriyor normalde, mil olunca xx litre/100mil olmuş olabilir. yada litre yerine galon yazıyordurInsigniaTEAM
Yorum
Yorum