Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracım Ocak 2010 çıkışlı İnsignia Bugun yıllık bakımı var nelere dikkat etmeliym

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracım Ocak 2010 çıkışlı İnsignia Bugun yıllık bakımı var nelere dikkat etmeliym

Arkadaşlar öncelikle merhaba foruma yenı kayıt oldum forumu Dh den ögrendim
    Bugun arabamın yıllık bakımı var arabam Ocak 2010 çıkışlı 16T edition elegance paket daha 3500 km de garaj arabası sormak istedigim sorular şunlar

-Bu model insignialarda Disk sorunu oldugunu duydum acaba Disklerin değiştirilmesini talep etmeliyim
    -ECo yazılımı diye birşey duydum bu araçlara yapılıyormu veya başka bi yazılım varmı servis bana sormadan kendileri direk güncelleme yaparlarmı güncelleme yapan arkdaşlar memnunlarmı ?

Sizin dikkat etmem konusunda başka önerileriniz varmı acaba dedıgım gıbı araç garaj arabası oldugu için neresinde sorun var neyi eksik neyi fazla pek bilmiyorum önerilerinize ihtiyacım var

Bakım ücreti ne kadar tutar acaba parça değiştirirlermi daha 3500 km lık araçda neler yapabilirler

tesekkurler

Ynt: Aracım Ocak 2010 çıkışlı İnsignia Bugun yıllık bakımı var nelere dikkat etmeliym

-Motor yağı tam sentetik olursa iyi olur
    -Ekstra işlemlere para vermeyin buji temizliği,nitrojen basma vs
    -İyi pazarlık edin

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
    35GB5825  A Rh+

Yorum

Ynt: Aracım Ocak 2010 çıkışlı İnsignia Bugun yıllık bakımı var nelere dikkat etmeliym

Orjinal yazı sahibi: taner
      -İyi pazarlık edin
      -İyi pazarlık edin
      acaba fiyat olarak ne kadar tutar veya ben ne kadar vermeliyim pazarlıgı ona göre yapayım

Yorum

frenlerden ses gelmiyorsa disk değişimine gerek yok.Bir şikayetiniz olmazsa ya da siz bilgisayara bağlatmak istemediğiniz sürece servis güncelleme yüklemez
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

ya da sorar şöyle bir güncelleme var şu amaçla yapılıyor ister misiniz diye sorar?
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

yazılım güncelleme şase aralıgına göre geliyor ve ilk bakımda yapılıyor ciddi bir yazılımsa telefonla arıyorlar cagırıyorlar 2011 cosmo yazılımlarında 2010 lara göre otomatik kapı kapanma ve 2600/2650 devirlerde ara kesmeler düzeliyor kafalarına göre yazılım yapmıyolar istesenizde bile GM tarafından gönderiyor
            2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
            2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

350 Tl yeter bakıma

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
              17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
              35GB5825  A Rh+

Yorum

+1532325252352523 kesinlikle katılıyorum

-İyi pazarlık edin
                Beyaz tutkudur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk_Can
                  yazılım güncelleme şase aralıgına göre geliyor ve ilk bakımda yapılıyor ciddi bir yazılımsa telefonla arıyorlar cagırıyorlar 2011 cosmo yazılımlarında 2010 lara göre otomatik kapı kapanma ve 2600/2650 devirlerde ara kesmeler düzeliyor kafalarına göre yazılım yapmıyolar istesenizde bile GM tarafından gönderiyor

otomatik kapı kapanma ?

Yorum

İşleniyor...
                  X