Duyuru

Collapse
No announcement yet.

otomatik cam hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• otomatik cam hakkında

opel insignia 2.0 cdti cosmo aracımda otomatik cam kapama sistemi varmıdır? yani kumandadan aracın camları açıkken kapatabiliyor muyum?

geçen bi denedim beceremedim, önceki aracım megane da basılı tutunca kapamaya camları kapatıyordu insigniada bu özellik nasıl çalışıyor (bu özelliğin olduğunu varsayıyorum )

Ynt: otomatik cam hakkında

Evet Kapama tuşuna uzun süre basarsanız kapanana kadar camlar kapanır yada açmaya basarsanız açılır.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

evet, kumanda ile cam kapama özelliği mevcut

aracı önce kumandanın kilit tuşuna bir kez basıp kilitliyorsunuz, ardından II. kez uzun basılı tutun, yalnız camlar tamamen kapanana kadar kilit tuşuna basılı tutun, aksi takdirde boşluk kalabilir cam açık kalabilir..

ayrıca bunun yaparken aynalarında kapandığını göreceksiniz..

camlar açıksa camlar kapanana kadar kilit tuşuna basılı tutuyosunuz, hem camlar hem aynalar kapanıyor.. ama camlar kapalı ise, kilit tuşuna uzun basınca aynaları kapatır. camlar zaten kapalıdır.
      aynaları da kapatırken tuşa ayna kapanana kadar basılmasına gerek yok.. aynalar hareket ettiği an elinizi tuştan çekince bile aynalar otomatikmen kapanır. camlardaki gibi beklemenize gerek yok

Not: aynaları kumanda ile kapatabilmek için, config+araç ayarları+konfor ayarlarından 'Kolay Kapanır Ayna' özelliği seçeneğinin 'Evet' olması gerekli ..
      aynaları kumanda ile, sadece kapatabilirsiniz, açmak için araca bindikten sonra kapıdaki ayna açma tuşu ile açınız. çünkü kilit açma tuşuna uzun basınca sadece aynalar açılmaz, 4 camda birlikte açılır. sizi uğraştırır.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

aracımda aynaları uzun basarak kapatabiliyorum, yada kapalıyken açmak için uzun bastığımda açılıyor ama bu güne kadar hiç uzun basarak camları açamadım yada uzun kapalıya basarak camları kapayamadım.

sadece aynaları açıp kapamama yaradı bu fonksyon tekrar deneyeceğim ama birkaç kere denememe rağmen bunu başaramadım belkide aracımda bir arıza vardır. cevaplarınız için teşekkür ederim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
          Not: aynaları kumanda ile kapatabilmek için, config+araç ayarları+konfor ayarlarından 'Kolay Kapanır Ayna' özelliği seçeneğinin 'Evet' olması gerekli ..
          aynaları kumanda ile, sadece kapatabilirsiniz, açmak için araca bindikten sonra kapıdaki ayna açma tuşu ile açınız. çünkü kilit açma tuşuna uzun basınca sadece aynalar açılmaz, 4 camda birlikte açılır. sizi uğraştırır.
          Benim araç 2011 modeL ve böyLe bi sıkıntım yok yani aynaları kumandadan açıyorum camLar açılmıyor uzun basarsam camLar açıLıyor..
          özetLe 3sn basılı tutarsam açma tusuna aynaLar açıLmaya başLıyor eger biraz daha basarsanız camLarda açıLmaya başLıyor..
          2011 İnsignia 2.0 CDTI 160HP Active Select + DVD800 Navi

Yorum

anlaşılan 2011 lerde bazı şeyleri düzeltmişler 2010 larda aynaları uzun basarak kapabiliyoruz, tabi camları da öyle.. ama aynaları açamıyoruz çünkü uzun basınca 2-3 sn kadar, sadece aynalar değil camlarda iniyor.. aynalarla camların tuşa basılı tutulan açılma sürelerini farklı yapmaları güzel.. böylece aynaları da kumandadan açabiliyosunuz camları açmadan..

acaba güncelleme ile bizimkiler de böyle olur mu? bilgisi olan varmı? huh

Yorum

2011 edition-elegance larda var mı bu özellik?

Yorum

Edition larda camları kumandanın açma tuşuna uzun basarak açabilirsiniz, ve kilit tuşuna uzun basarak kapatabilirsiniz..

ama aynaların kumanda ile kapanması sadece Cosmo larda var bir deneyin yinede, 2011 lerde belkide Edition larda da vardır aynaların kapanması özelliği araç menüsünede bir bakın, orada varsa zaten vardır..

Yorum

Teşekkürler deneyelim bakalım

Yorum

İşleniyor...
                  X