arkadaşlar bugün 3000 devirde 4 e taktıktan sonra araç ''motor gücü azaltıldı'' uyarısı verdi,sağa çektim stop edip tekrar çalıştırdım,düzelmedi,sanki turbo yokmuş gibi gidiyor 2.viteste 3500 ü 4te de 2000 devirden yukarı çıkmıyor? Akü kutup başlarını yarın deneyicem olmazsa servise giderim artık
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Motor gücü azaltıldı??
Collapse
X
-
Ynt: Motor gücü azaltıldı??
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaUğur motor sana dayanamadı heralde Şaka bir yana geçmiş olsunAşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Uğurum geçmiş olsun.. inşallah ciddi bir sorun değildir.. bende turbo hortumunun gevşemesi falandır diye tahmin ediyorum.. inşallah 2 gün içinde eski performansına döner sıkma canını .. açık olabilir pazar günü, olmasa sabah bi telefon edip sor, sana gerekeni söylerler.. tekrar geçmiş olsun kardeşim
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Cevabı zaten vermişler ama %90 hortumlardan biri çıkmıştır
Turbo ile ilgili değerlerde bir sorun varsa motor kendini korumaya alıyor ama tecrübeler hep turbo hortumlarıyla alakalı çıkıyor .
Geçmiş olsun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
hortumdan olsa seste yapması lazım diye biliyorum. Çorum'a da şehirdışından bir araç gelmişti aynı şikayetle. servis müdürü çevreyoluna çıktı bastı geldi tamam dedi dediklerine göre sahibi çok çok sakin, devirsiz kullanıyormuş ondan olmuş daha öncede yazmıştım forumda, ama ne kadar doğru bilememInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrihortumdan olsa seste yapması lazım diye biliyorum. Çorum'a da şehirdışından bir araç gelmişti aynı şikayetle. servis müdürü çevreyoluna çıktı bastı geldi tamam dedi dediklerine göre sahibi çok çok sakin, devirsiz kullanıyormuş ondan olmuş daha öncede yazmıştım forumda, ama ne kadar doğru bilememAşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrihortumdan olsa seste yapması lazım diye biliyorum. Çorum'a da şehirdışından bir araç gelmişti aynı şikayetle. servis müdürü çevreyoluna çıktı bastı geldi tamam dedi dediklerine göre sahibi çok çok sakin, devirsiz kullanıyormuş ondan olmuş daha öncede yazmıştım forumda, ama ne kadar doğru bilememAşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
Yorum