Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Motor gücü azaltıldı??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Motor gücü azaltıldı??

Orjinal yazı sahibi: tornado
    İnşallah halledersiniz... Turbo ile ilgili her kablonun soketine de baksınlar,temassızlık,gevşeklik olabilir belki...
    Söylerim. Teşekkürler...
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Garantiniz varsa muhakkak, turbo değişimine gidin. Tamirin verimli olduğuna inanmıyorum. Kısa zamanda arıza tekrarlayabilir. Olmadık problemler de başgösterebilir.

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
        Garantiniz varsa muhakkak, turbo değişimine gidin. Tamirin verimli olduğuna inanmıyorum. Kısa zamanda arıza tekrarlayabilir. Olmadık problemler de başgösterebilir.

Maalesef garanti süresi bitmiş durumda. Şimdilik iyi niyet garantisi ile idare ediyoruz ama bakalım devamında ne olur. Ciddi bir masraf çıkarsa ne yaparlar bilmiyorum açıkçası...
        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

İyi niyet garantisi, biliyorsunuz ki periyodik ve yıllık bakımlara bakıyorlar. Harici eklentiler olmamalı, chip vs gibi. Ve tabiki bayii nin insiyatifi de önemli. Tabi bu arada sizinde ciddi manada bastırmanız lazım.

Böyle arabanın turbosu neden çabuk bozulur filan filan filan : ) Benim turboyu manisa çözel değiştirecekti, fakat yıllık bakımlara girmediği için yapamadılar. Benden önceki sahibi km yapmamıştı, garantisi de 15 bin km sonrası ittiği için özel servisin yolunu tutmuş. doğal olarak 3 sene içinde tek servis kaydı var.

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Aynı sorun bendede olmuştu ankara opal da 90 liraya hallettiler. Sorun beyne giden kablolardan birkaçı gevşemiş o yüzdenmiş. Sorunu yaşayan arkadaşlara faydalı olur umarım.
            İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat121
              Aynı sorun bendede olmuştu ankara opal da 90 liraya hallettiler. Sorun beyne giden kablolardan birkaçı gevşemiş o yüzdenmiş. Sorunu yaşayan arkadaşlara faydalı olur umarım.
              Teşekkürler...
              2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Araç hızlı şöför görünce kendini korumaya aldığı bir sistem olmasın.
                Çok geçmiş olsun.
                "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

İşleniyor...
                X