Bende de aynı hata mesajı verdi.
Ataköy servis müdürü Gökhan bey ve Yedek parça müdürü Atacan bey ile test ettik. Yeni yazılım yüklendi.
Ecuya bağlanan bilgisayar'da görünen hata mesajı "Turbodan Motora fazla güç aktarımı olmuş". O yüzden sistem turboyu kesmiş. Sonra da yazılım update edilmeye karar verildi. Yazılım yüklemesi yepılırken yeni bir versiyon olduğu anlaşıldı. Bu versiyon da bu tip hatayı gideriyormuş. Keşke hata kodunu yazsaydım bir yere.
Bilginize.
Bende 2300-2500 devirler arasında atlama gibi güç kaybı oluyor. 2 ay önce servise gittim ama yeni yazılım falan yoktu ve bu sorun neredeyse 1 yıldır devam ediyor. Aracı ilk aldığımda bu sorun yoktu. Problemi çözemedim ve çok sıkıntı yaratıyor.
[center] 2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]
Arkadaşlar dün biraz devirli bir şekilde giderken birden ekranda MOTOR GÜCÜ AZALTILDI yazdı ve
gitti canavar geldi kuzu gibi ınsıgnıa....
forumda sebebi üstüne olan yazılanları okudum tüm arkadaşlara teşekkür ederim ama sorun devam ediyor yarın odaktayım inşallah ...
2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase
Arkadaşlar dün biraz devirli bir şekilde giderken birden ekranda MOTOR GÜCÜ AZALTILDI yazdı ve
gitti canavar geldi kuzu gibi ınsıgnıa....
forumda sebebi üstüne olan yazılanları okudum tüm arkadaşlara teşekkür ederim ama sorun devam ediyor yarın odaktayım inşallah ...
Akünün kutup başını söküp takmanıza rağmen hala sorun devam ediyor ise mekanik bir sorun vardır ve genelde turbo hortumu çıkıyor 2 dk da hallediyorlar .
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Motor gucu azaltildi uyarisi nerdeyse her arabada olabilecek bir uyari...Fatih hocamin da dedidgi gibi ya turbo hortumu cikiyor ya da turbo hortumu delindiginde veya caladiginda araca yuklendiginizde cok sıkıştiğı icin...Bu da motorun kendini korumaya almasi demek...
bu arada arkadaşlar Fatih abinin dediği gibi kutup başlarını söktüm ama nafile...
Bu gün odaktaydım aracı bilgisayara bağladılar turbo motoru yanmış dendi.. içim cız etti bu nasıl iş yav anlamadım daha arabayı adam akıllı sıkıştırmadım bile 1700 km de araç 2 - 3 gün serviste araç, turboyu söküp bakılacak..
Burak beyden rica ettim bari sıfırı takılsın diye bakalım nolcakk....
2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase
Kolay gelsin herkese Aydından Ben oğuz
Bu sorun ile ilgili hep turbodan bahsediyorsunuz fakat sabah aracımda aynı sorun baş gösterdi 115 beygir turbosuz motor gücü azaltıldı uyarısı var servise gidicem ama sorun turbodan değil aracım şu an performans olmadan sakin sakin gidiyor Nedenini öğrenen bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Yorum