Kamerayı nereye-nasıl sabitledin kardeşim ve modeli nedir ?
kamera Canon A430 powershot nasıl sabitlediğimi de fotoğraflayıcam Türk aklı işte ihihi
aslında benim aklımdan bişey geçiyo ama nasıl sabitlediğine yönelik ... neyse, sen paylaş, sonra söylerim. ama gerçekten görünyü çok net, yani bi titreme bozulma falan yok maşallah
bugün ATM servise gittim,araç bilgisayara bağlandı, yeni bir yazılım yüklendi,servisteki arkadaşlar sağolsun epey ilgilendiler,sitemizden bahsettim,Gökmen Bey sık sık geliyormuş yazılım sonrası araç da turbo kesintisi tamamen ortadan kalktı ve sanki araca tork enjekte edilmiş gibi alt devirlerde cansız olan motor bariz rahatladı.İçini dışına da bir güzel temizlediler,Teşe,kkürler AtM opel.Bir de showroomdaki bi insignianın bagaj derinliği bizimkinden daha fazlaydı,ordakilere sordum ilk önce inanmadılar, kendileri de gördü,2009lardaki stepneler ince değil ondan dolayı bagaj hacmimiz biraz dar servisde 0 km Cdti 4x4 beyaz insignia vardı TI harfleri siyahdı, özel siparişmiş,160lık 4x4
bugün ATM servise gittim,araç bilgisayara bağlandı, yeni bir yazılım yüklendi,servisteki arkadaşlar sağolsun epey ilgilendiler,sitemizden bahsettim,Gökmen Bey sık sık geliyormuş yazılım sonrası araç da turbo kesintisi tamamen ortadan kalktı ve sanki araca tork enjekte edilmiş gibi alt devirlerde cansız olan motor bariz rahatladı.İçini dışına da bir güzel temizlediler,Teşe,kkürler AtM opel.Bir de showroomdaki bi insignianın bagaj derinliği bizimkinden daha fazlaydı,ordakilere sordum ilk önce inanmadılar, kendileri de gördü,2009lardaki stepneler ince değil ondan dolayı bagaj hacmimiz biraz dar servisde 0 km Cdti 4x4 beyaz insignia vardı TI harfleri siyahdı, özel siparişmiş,160lık 4x4
Fatih abi yeni yazılım geleceğinden bahsediyordu,bu o olabilir,çok memnunum bu yazılımdan herkese tavsiye ederim,ayrıca ecoflex adında yakıt tassarufu amaçlı başka bir yazılım vardı 35 tl onu yükletmedim
2009'ların hepsi tam boy stepne değil Uğur, başta ince stepneydi sonra çok kısa süre 1 parti bu şekilde geldi, sonra tekrar ince stepneye çevirdiler
Fatih abi yeni yazılım geleceğinden bahsediyordu,bu o olabilir,çok memnunum bu yazılımdan herkese tavsiye ederim,ayrıca ecoflex adında yakıt tassarufu amaçlı başka bir yazılım vardı 35 tl onu yükletmedim
Beklenen yeni yazılım daha çıkmadı
ecoflex diezel araçlar içindir bilginize.
Yeni yazılım yüklendiyse siz uzun zamandır servise gitmemişsiniz demekki
Sonuçta bir hata bulamadılarmı ?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
ben de ecoflexin dizel araçlar için olduğunu söyledim ama benzinlilerde de olduğunu söyledi görevli,arac bilgisayara bağlandı1 saat kadar bir işlem yapıldı,hata yok,yeni bir güncelleme yüklendi.
Bende de aynı hata mesajı verdi.
Ataköy servis müdürü Gökhan bey ve Yedek parça müdürü Atacan bey ile test ettik. Yeni yazılım yüklendi.
Ecuya bağlanan bilgisayar'da görünen hata mesajı "Turbodan Motora fazla güç aktarımı olmuş". O yüzden sistem turboyu kesmiş. Sonra da yazılım update edilmeye karar verildi. Yazılım yüklemesi yepılırken yeni bir versiyon olduğu anlaşıldı. Bu versiyon da bu tip hatayı gideriyormuş. Keşke hata kodunu yazsaydım bir yere.
Bilginize.
Yorum