Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hangi benzin istasyonunu kullanıyorsunuz ve neden?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: hangi benzin istasyonunu kullanıyorsunuz ve neden?

bende hep opetten alıyorum ama geçen hafta konyadan gelirken baktım benzin bitti bitecek ileride opet varmı yokmu güvenemedim moil den aldım. allahtan depoyu fullememiştim oept bulurum ileride diye 50 tl almıştımç araba hemen teklemeye başladı,hatta opeli aradım yakıttandır dedi ((
    kesinlikle bildiğiniz güvenilir firmalardan şaşmayın arkadaşlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
      Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
      PO iyi değil mi arkadaşlar sizce henüz kimse Yazmamış ta
      Bu arada bende opetten aliyordum fakat forumda bir yazıda arkadaşlardan birinin başına gelenleri okuyunca PO ya geçtim
      ne gelmiş arkadaşın başina ?

Hatırladığım kadarıyla İstanbul da bi arkadaş sıfır teslim aldığı diesel insignia ya hemen opetten yakıt almış araç bir kaç km sonra teklemeye başlamış ve arıza verip stop etmiş hemen tekrar servise çekmişler depo yu boşalttıklarında yakıtın yüksek miktarda su ihtiva ettiği anlaşılmış
      Arkadaşın tüm aramalarına rahmen hem yetkili satıcı hem opet müş. temsilcisi kabul etmemişler olan arkadaşın 250tl tamir işç. v.s. vede tabiiki ful bi depo yakıtına mal olmuş detayları tam hatırlamadığimdan aklimda kaldigi kadariyla yazdim

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

arkadaşlar bence ingisnia için onemli olan shell çok kaliteli yakıttada fark edıyor
        27 BAS 72 1.6 T Cosmo 19" Jant SunRoof Navigasyon

Yorum

İşleniyor...
        X