Ynt: hangi benzin istasyonunu kullanıyorsunuz ve neden?
ben opet kullanıyorum yıllardan beri, yakıt alımından öte vermiş olduğu hizmet ve kaliteteden oldukça memnunum, en önemlisi lavabolarının temizliği ve opet kart kullanıyorum, bu sayede yüzde 1 geri dönüşüm sağlamış oluıyroum...
evet ama 140 bg aracın, o yüzden normaldir... bizimkilerde 1.6 11 litre yakıyor, 1.6 motora göre 11 litre ortalaması oldukça fazla, ama 180 bg olunca doğal bu kadar yakması...
Opetten alıyorum benzini. Güvenilir geliyor bana birde burada tek iyi marka opet var o yüzden ondan aldım onla gidiyoruz. geçen istanbul dönüşü benzin bitmiş opet bulacam dıye almadım benzini bir türlü denk gelmedi artık shellden aldım. 69.8 lt benzin aldı iyiki almısım ama arabanın gidişi gaz yiyişi filan etkilendi sonra tekrardan opetten doldurdum kendine geldi araba
Orjinal yazı sahibi: iatros
Opetten alıyorum benzini. Güvenilir geliyor bana birde burada tek iyi marka opet var o yüzden ondan aldım onla gidiyoruz. geçen istanbul dönüşü benzin bitmiş opet bulacam dıye almadım benzini bir türlü denk gelmedi artık shellden aldım. 69.8 lt benzin aldı iyiki almısım ama arabanın gidişi gaz yiyişi filan etkilendi sonra tekrardan opetten doldurdum kendine geldi araba
hangisi iyi anlamış değilim )
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Orjinal yazı sahibi: Sufy
Orjinal yazı sahibi: iatros
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
evet ama 140 bg aracın, o yüzden normaldir... bizimkilerde 1.6 11 litre yakıyor, 1.6 motora göre 11 litre ortalaması oldukça fazla, ama 180 bg olunca doğal bu kadar yakması...
Yakıtı çok normal değil aslında. Fazla yakıyor. Agresif kullanmadığını söylüyor.
Agresif kullanmadığın zaman full bir depo ile İstanbul'da 600km yapabilmesi lazım, benzin ışığının yanmadan!.
Yarım depoya geldiğinde 350km'yi görmesi lazım. Full depo ile yola çıktığında ibrenin ilk oynadığı kilometre 75-80km olması lazım.
Bunlar benim tecrübe ettiklerim. Tabi yakıtı etkileyen birçok etken var ama gene de 480km 1 depo ile oldukça az.
Soruyu cevaplamamışım
41 kez benzin almışım.
26sı Ataşehir - Opet (İstanbulda isem kesinlikle başka yerden almıyorum)
12'i şehirdışı - Farklı Opetler (şehirdışında opet arıyorum)
3'ü şehirdışı - Shell (mecbur kalırsam da opet bulamaz isem shell alıyorum)
Yorum