Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lastik basınçları.......................!!!!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Lastik basınçları.......................!!!!!!

Cumartesi önlere 39 arkaya 38 bastım..
    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

cumartesiden beri araç yatıyormu peki

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
        cumartesiden beri araç yatıyormu peki
        Cumartesi kullandım, pazartesi kullandım. Bugün de 90 km yol yaptım...
        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

ozaman siboplarınızı bi kontrol ettirin, imkanınız varsa değiştirin....

Yorum

Selamlar, yeni bir üye olarak İhtiyar delikalı der ki, konfor için 245/45 18 inç lastikler için ön ve arka için 32 hava basıncının kullanılması gerekmekte.

Herkese kazasız, belasız mutlu günler dilerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
              Selamlar, yeni bir üye olarak İhtiyar delikalı der ki, konfor için 245/45 18 inç lastikler için ön ve arka için 32 hava basıncının kullanılması gerekmekte.

Herkese kazasız, belasız mutlu günler dilerim.

Yorum

Peki, 18" ile 19" arasında hava basıncı değeri farkı varmıdır, yoksa 19" içinde 32 psi mı kullanıcaz ?
                2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line

Yorum

sanmıyorum, 18'' ile 19'' lastik basınçları farklıdır.. kaç olduğunu bilmiyorum 19'' kullananlar daha iyi bilirler

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Janta göre Lastik Hava basıncı değişmez

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Janta göre Lastik Hava basıncı değişmez
                      Düz mantık düşününce , dış çap aynı kalmak kaydıyla jantın çapı büyüyorsa lastik hacminin düşmesi gerek gibi geliyor insana..Ama artan taban genişliği dengeliyor demekki.
                      2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line

Yorum

ben araci alali 5 ay oldu 8500 km bu konuyu okuyup lastikciye gittim carsamba gunu.
                        on sol 35 sag 38
                        arka sol 25 arka sag 28
                        seklinde sacma sapan degerler vardi
                        arabada psikolojik de olabilecegini sandigim hafifce sola cekme hadisesi vardi.
                        onlere 39 arkalara 38 nitrojen doldurttum
                        yol tutusum pek de degismedi dersem yalan olmaz (ankara da birkac gundur yagmur var fazlasiyla test ettigime emin olabilirsiniz)
                        sola cekme hikayesi ise bence hala devam ediyor.
                        2010 insignia 2.0 CDTI 160 Hp COSMO AT DVD800 navi

Yorum

benim araç 1,6 T cosmo. infinity ses sistemide var. ama araç bilgileri menüsünde lastik basınçlarına ilişkin herhangi bir bilgi yok. Bilgilerinize arkadaşlar...
                          Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                          hayır, malesef.. İnfinity ses sistemi opsiyonu ile geldiğini biliyorum ben .. bu opsiyona sahip olanların bilgi ekranı menüsünde varmı acaba ..?
                          Siyah Kaplan (2011 İnsignia 1,6 Turbo Cosmo - Flexride - İnfinity - DVD800 )

Yorum

normalde İnfinity Ses Sistemi ile sunuluyor bu özellik ama Fatih abi zaten neden sunulmadığını açıklamış ;

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Türkiyedeki insignialarda maalesef lastik basınc sensörü yok çok fazla sorun çıkardığı için Türkiye bu opsiyonu getirtmiyor.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Peki bu lastik basınç sensörünü sonradan aracımıza uygulamamız mümkünmüdür? Hatırladığım kadarıyla vectra c modellere sonradan uygulanabiliyordu.
                              2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

önler 32 arkalar 30 gezıyordum pazardan beri öyle sesler gelıyorkı tekerden sankı bosluk oluyor gıbı dıreksıyonda önleri 39 arkaları 37 eco hava ayarına getırdım tekrardan.
                                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

İşleniyor...
                                X