Selamlar, yeni bir üye olarak İhtiyar delikalı der ki, konfor için 245/45 18 inç lastikler için ön ve arka için 32 hava basıncının kullanılması gerekmekte.
Selamlar, yeni bir üye olarak İhtiyar delikalı der ki, konfor için 245/45 18 inç lastikler için ön ve arka için 32 hava basıncının kullanılması gerekmekte.
Düz mantık düşününce , dış çap aynı kalmak kaydıyla jantın çapı büyüyorsa lastik hacminin düşmesi gerek gibi geliyor insana..Ama artan taban genişliği dengeliyor demekki.
2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line
ben araci alali 5 ay oldu 8500 km bu konuyu okuyup lastikciye gittim carsamba gunu.
on sol 35 sag 38
arka sol 25 arka sag 28
seklinde sacma sapan degerler vardi
arabada psikolojik de olabilecegini sandigim hafifce sola cekme hadisesi vardi.
onlere 39 arkalara 38 nitrojen doldurttum
yol tutusum pek de degismedi dersem yalan olmaz (ankara da birkac gundur yagmur var fazlasiyla test ettigime emin olabilirsiniz)
sola cekme hikayesi ise bence hala devam ediyor.
2010 insignia 2.0 CDTI 160 Hp COSMO AT DVD800 navi
benim araç 1,6 T cosmo. infinity ses sistemide var. ama araç bilgileri menüsünde lastik basınçlarına ilişkin herhangi bir bilgi yok. Bilgilerinize arkadaşlar...
Orjinal yazı sahibi: efemuratt
hayır, malesef.. İnfinity ses sistemi opsiyonu ile geldiğini biliyorum ben .. bu opsiyona sahip olanların bilgi ekranı menüsünde varmı acaba ..?
Yorum